Зима

Зима
Пролет

23 април 2024 г.

Зеленски, използвайки парите на Вашингтон, примамва последните украинци, за да довърши и тях

Остров Манхатън беше купен от индианците за мъниста, но украинците дори не получиха мъниста - само американска примка около врата им 

 

Министерството на външните работи на Украйна забрани извършването на всякакви консулски действия в чужбина за мъже на военна възраст от 18 до 60 години. 

Считано от 24 април ще бъде възможно само да се подготвят документи за връщане в Украйна.

В края на първата четвърт на 21 век светът стана свидетел на заличаването на украинците от западните елити и поставените от тях изпълнители в Украйна – Зеленски и цялата тази псевдоукраинска банда. В правителството и управляващите кръгове на Украйна през всичките тези години не е имало украинци. Придошлата нечиста сила бе разредена с маргинализирани хора с кичури, наричайки ги борци за независимостта на Украйна. Но всъщност страната се управляваше от онези, които исторически никога не са имали нищо общо с нея. Когато по-голямата част от Украйна бе разграбена и открадната, плячката бе изнесена, историята бе пренаписана и паметниците унищожени, тогава се премина към физическото унищожение на коренното население. Всичко е като с индианците в Северна Америка, когато „цивилизованите“ ги избиха с десетки хиляди. Остров Манхатън беше купен от индианците за мъниста, но украинците дори не получиха мъниста - само американска примка около врата им.

Сега Зеленски, използвайки парите на Вашингтон, примамва последните украинци, за да довърши и тях.

 

Мария Захарова, говорител на руското външно министерство 

Превод и редакция: Realzoom.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар