Зима

Зима
Пролет

12 април 2024 г.

Всяко зло е за добро!

Ресурсите стават все по-малко, а наредилите се покрай трапезата хиени минават санитарния брой и лапане няма за всички

 

 

Винаги си припомням, че трябва да гледаме на всичко случващо се от призмата на времето. 

Преди време споменах, че дори Манол Пейков си има някакво предназначение. А сега от самата лична уста на Великия Финансист с постната пица стана ясно, че и Продължаваме Простотията са си имали предназначение!

Всички скандали, които натвориха, със сигурен ход ни отдалечават от еврозоната, в която българите не искаме да влизаме. Да, може и да се дразним от скандалите, от корупцията, но явно те си имат и някаква положителна страна - нито ще ни наеврозонират, нито ще ни нашенгенят по суша.  За половината милиард изобщо не ми е зор - това са пари, които по принцип и традиция се крадат от управляващите и техните антуражи. 

Прогнозите ми са, че следващите предсрочни избори няма да излъчат правителство, а ако има такова, ще е за кратко. И поне още едни избори към края на годината. Водещи пак до същото. 

Ресурсите стават все по-малко, дори дълбоко корумпирания ЕС вече се чуди дали да подхранва дивашката корупция и ограбване в България, а наредилите се покрай трапезата хиени минават санитарния брой и лапане няма за всички. 

Затова и борбата ще се ожесточава дотам, че дори господарят им от Козяк да не може да овладее и контролира алчността им.

Оптимистка съм!


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар