Есен

Есен
Есен

13 юни 2024 г.

Никакви правила по отношение на врага!

Нека превърнем живота им в непрекъснат безумен кошмар, в който те няма да могат да различат абсурдната измислица от реалността на деня, адското зло от рутината на живота 

 

Ето ги и новите американски санкции. Скоро ще има и нови европейски. 

Трябва ли да им реагираме? Изглежда не, броят им вече се измерва в десетки хиляди. Научихме се да живеем и да се развиваме с тях.

От друга страна е необходимо. Не само на властта, държавата, а и на всички наши хора като цяло. На всички, които обичат нашата родина - Русия. Все пак те - САЩ и шибаните им съюзници - ни обявиха война без правила!

Как да реагираме? Вече говорих за това неведнъж, но си струва да го повторя.

Всеки ден трябва да се опитваме да нанасяме максимална вреда на тези страни, които са наложили тези ограничения на нашата страна и всички наши граждани. Вреда във всичко, в което може да се причини вреда. Вреда за техните икономики, техните институции и техните управници. Вреда за благополучието на техните граждани. На тяхната увереност в бъдещето. 

За да направим това, трябва да продължим да търсим критичните уязвимости на техните икономики и да удряме по тях във всички сфери. Да причиняваме щети на всички места, парализирайки работата на техните компании и държавни учреждения. Да намираме проблеми в техните най-важни технологии и безмилостно да нанасяме удари по тях. Буквално да унищожаваме тяхната енергетика, индустрия, транспорт, банково дело и социални услуги. Да всяваме страх в неизбежния колапс на цялата критична инфраструктура.

Те се страхуват от предоставянето на наши оръжия на враговете на западния свят? Трябва да им предадем всички възможни видове оръжия, освен ядрените (засега)!

Те се страхуват от анархията и взрив на престъпността в големите градове? Трябва да помогнем за дезорганизацията на местното управление!

Те се страхуват от война в космоса? Това означава, че ще я получат. Нека всичко да спре, всичко да се развали, всичко да отиде по дяволите!

Те се страхуват от социални взривове? Дайте да им ги осигурим! Трябва да вкараме всички най-зловещи нощни страхове в тяхната медийна сфера, използвайки всичките мъчителни за тях фантомни болки. Вече няма нужда повече да щадите психиката им! Нека тръпнат в уютните си домове, нека треперят под одеялата.

Те крещят за използването от нас на фалшиви новини? Нека превърнем живота им в непрекъснат безумен кошмар, в който те няма да могат да различат абсурдната измислица от реалността на деня, адското зло от рутината на живота.

И никакви правила по отношение на врага! Нека си получат всичко за вредата срещу Русия и възможно най-болезнено! Всеки може да внесе своята лепта!

Помнете: 

Quid pro quo!
Tit for tat!
Око за око, зъб за зъб; както той направи <...>, така и на него трябва да се направи
(Левит 24:20).

 

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската Федерация 

Превод и редакция: Realzoom.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар