Зима

Зима
Пролет

5 януари 2015 г.

Какво ви очаква в любовта през 2015 година?

Посрещаме новата 2015 година с надежда за благоденствие и повече любовна хармония.

Каква ще бъде любовта през следващите 365 дни вижте в следващите редове.



Овен

За разлика от 2014 година, 2015 ще бъде особено вълнуваща в любовен план за представителите на зодия Овен. За тези от вас, които имат партньор до себе си е добре да не го притискат и да му дадат малко повече време за размисъл. В противен случай той или тя ще потърсят любовна утеха на друго място.

През 2015 Овните ще постигнат любовна хармония със Скорпиони и Риби и ще бъдат по-малко заинтересовани от Близнаци и Козирози. Март и април са идеалните месеци за планиране на романтични пътувания с любимия човек. Самотните Овни имат най-голям шанс да срещнат своите сродни души през октомври или ноември.

Телец

Обвързаните Телци ще усетят силна емоционална подкрепа от партньора си през 2015 година и това допълнително ще укрепи връзката между тях. Добра любовна съвместимост ще имат с представители на зодия Стрелец и Лъв, а по-малко интерес и влечение ще имат към Везните и Раците. Някои Телци могат да очакват съвсем скоро предложение за брак или романтични и вълнуващи пътувания зад граница.

Близнаци

Възможно е в любовния живот на Близнаците да се намеси трети човек с добри намерения. Но бъдете внимателни и не допускайте твърде близо роднини и приятели, защото това няма да се понрави на партньора ви.

През 2015 година Близнаците ще имат интерес към Деви и Водолеи и по-малко биха обърнали внимание на представители на зодиите Овен и Везни.

Тези от вас, които са самотни, няма да търсят още дълго време любовта, защото тя е съвсем наблизо, а някои от обвързаните е възможно да получат предложение за брак. Романтичните ваканции ще се материализират някъде през втората половина на годината.

Рак

Положителни и отрицателни събития очакват Раците в сектора на любовта през 2015 година. Някои от вас ще търсят постоянни поводи за скандали с партньора, което няма да доведе до нищо хубаво. От друга страна ще търсите съвместимост с Козирози и Овни и ще сте по-малко заинтересовани към Лъвове и Скорпиони.

Някои любовни афери ще се материализират в дългосрочни връзки и могат да стигнат дори до сключването на брак през месеците март и април. Септември и октомври ще бъдат идеалните месеци да планирате романтични пътувания.

Лъв

Привлекателността на Лъвовете ще се повиши през 2015 година и това може да накара партньорът им да се държи по-собственически с тях. Романтични трепети ще проявите към Стрелците и Близнаците, но няма да бъде така лесно на Водолеите и Девите да ви впечатлят.

Тези от вас, които са неспокойни в любовта и търсят подходящата половинка за брак и сериозна връзка, ще намерят перфектните партньори към края на годината. През останалото време ви очакват интересни романтични пътувания и срещи.

Дева

За някои Деви в любовта няма да бъде лесно. Възможно е партньорът им да прояви голяма ревност или да иска окончателно да прекъсне връзката с тях. От вас зависи да защитите любовта си, ако искате да продължите с този партньор.

От друга страна Девите ще бъдат щастливи в компанията на Везни и Риби, но не биха се чувствали комфортно с Козирози и Раци. Ако имате планове за сключване на брак, много е възможно да ги отложите за следваща година. През месеците юни и юли ви очакват романтични пътувания.

Везни

Тези от вас, които се намират във връзка, трябва да знаят, че половинката ви ще има нужда от вашата подкрепа през 2015 година. Любовна хармония потърсете с представители на зодиите Телец и Лъв, а избягвайте дълготрайни връзки с Овните и Водолеите.

Ако искате дълготрайна връзка ще трябва да направите и някои компромиси. Малко вероятно е през 2015 да имате романтични пътувания.

Скорпион

За някои от Скорпионите любовта ще премине на заден план през 2015 година, тъй като ще дадат приоритет на служебните си задължения, но за сметка на това други ги очаква романтично предложение за брак още в началото на годината.

Любовни съвпадения може да откриете с Раците и Близнаците, но ще избягвате компанията на Лъвовете и Везните. Тези от вас, които са младоженци ще се радват на романтични пътувания през втората половина на годината.

Стрелец

Има някакви проблеми, които не трябва да игнорирате, а да обсъдите с половинката си, за да може любовта през 2015 година да разцъфне за вас. Ще бъдете романтично настроени към Скорпиони и Риби, но интересите ви определено няма да бъдат насочени към Водолеите и Телците.

Търсенето на нова любов ще продължи до октомври или ноември. Звездната карта показва, че в края на годината ви очакват вълнуващи романтични ваканции.

Козирог

Опитайте се да положите усилия, ако искате да си върнете изгубената любов на партньора обратно в живота си. Ако търсите нова любов, огледайте се за представители на зодиите Рак и Телец. По-малко вероятно е да проявите интерес към Риби и Лъв.

В случай, че очаквате предложение за брак, много е възможно то да се забави и това да ви разочарова.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще имат силна емоционална и финансова подкрепа от партньора си през 2015 година. Това ще усили връзката между вас. Водолеите ще бъдат много съвместими с Овните и Близнаците, но ще бъдат по-малко заинтересовани от Стрелци и Раци.

Търсенето на най-подходящия партньор за брак или дълготрайна връзка ще приключи още с настъпването на 2015 година. Романтичните почивки ще се материализират през май или юни.

Риби

За Рибите любовта през 2015 година ще бъде в двете крайности. Или ще има много силна любовна тръпка, или ще трябва да действат разумно и да се пазят от провали. Романтични преживявания ще имат с Везни и Деви и по-малко с представители на зодиите Близнаци и Козирог.

Повече романтични пътувания очаквайте през последното тримесечие на годината. Тези от вас, които търсят нова любов, имат шанс да я открият в социалните мрежи или сайтовете за запознанства.
Аz-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар