Зима

Зима
Пролет

20 януари 2015 г.

Б.Б. си прави ташак с президента... и със себе си

Какво да им кажеш на жените - освен да се шегувкаш с тях, освен да ги лъжеш. Хайде, сега, "девойки", пак гласувайте за мачото "Бойко"...

 "Какво друго да кажа в зала, пълна с жени? Вече много внимателно ще подбирам думите си и ще внимавам какво казвам. Ама какво искал да каже, ама дали това не е срещу президента Плевнелиев, ама коя ще е сега..? Единствената цел на това да се дискутира това кой ще е президент, е да се даде един кратък живот на това правителство и да се чудят дали не се играят някакви игри. Какво аз съм мислел да кажа..? Аз само се шегувах, просто ей така... В една аудитория със жени какво да им кажеш?".

Вдянахте ли сега? Бойко Борисов само се шегувал. И с кого си прави гаргара - "с президентската институция", в частност и с президента Росен Плевнелиев. Иначе казано - Р.П. е станал за гавраджийска гаргара. Какво искате от човек, който взима нам коя си от кръстовище и бензиностанция и я прави министър. Много бързо забрави Бойко Борисов как се беше сгънал, когато Делян Пеевски и Цветан Василев го бяха подкарали в контролираните медии по заповед на Ахмед Доган.

Много на велик се прави пак. Не е зле да си спомни колко беше сгърчен и жалък. Кръвно вдигаше. Крещели пред къщата му викачите на Дудука, щерка му поболели. Едва ли е зле да си спомни как се праскаше, че ще вземе 110-115 депутати, как вкарваше думички в устицата на Лиляна Павлова, за да демонстрира самочувствие при Слави Трифонов, как нямало да прави правителство, ако не му даде народът поне стотина депутати. И? Сега само се шегувал.

Ако Б.Б. си мисли, че народът ще го избере от раз, защото е много готин и обгрижва ехалето с "шегички", лошо се е объркал. Мина това време. Ще го изрисуват с фес на плакатите, ще го изобразят като ибрикчия и измекяр на Ахмед Демир Доган и е готов! Ако иска да се пробва и да продължи да се лигави с "президентската институция". Всъщност освен с президента Росен Плевнелиев той си прави ташак и със себе си - очевидно го обсъждат като кандидат за служба, която за нищо друго не става. Освен - за ташак.

След наглата Румяна Бъчварова трябва да се появи Андрей Райчев и да обясни как Бойко Борисов е нов човек - "диалогичен и обран", готов за президент-шегаджия, който да си прави ташак със себе си и народа два последователни мандата. Каквито избирателите, такъв и президентът. 


О, да - от десетина години Б.Б. много внимателно подбира думите си, вервайте. Какво да им кажеш на жените - освен да се шегувкаш с тях, освен да ги лъжеш. Хайде, сега, "девойки", пак гласувайте за мачото "Бойко".

bgsniper.com


Шегаджията Борисов, който 100 процента ще се кандидатира за президент


"Анализи се правят, ама какво е искал да каже, ама това дали не е срещу президента Плевнелиев, дали не е оценка за него. Това, което казах за жена-президент беше шега, няма война с президента. Ама дали пък коя ще е сега. Нещо, което е след 2 години, изобщо сега не ни влиза в дневния ред. Единствената цел на това да се дискутира кой ще е президент след 2 г. и половина, е да се даде един кратък живот на това правителство, да се създава напрежение в коалиционните партньори, да се чудят дали не се играят някакви игри. Въобще не ни касаят, мен самия, президентските избори, но се вдивявам толкова от анализатори: какво аз съм мислел да кажа, само се шегувах, просто ей така в една подобна аудитория само с жени, какво да им кажа?!", рече днес Бойко Борисов, който е известен с това, че на ден по десет пъти променя онова, което е искал да каже по дадена тема.

След като настана тотално мазало с поредната "шегичка" на Бойко Борисов и след като Румяна Бъчварова използва ситуацията да се изложи тотално, Борисов финтира ехалето с усмивката, че бил голям пинизчия. А истината е, че 100 процента Борисов ще се кандидатира за президент. За останалото – питайте ДПС.




Afera.bg 
колаж: Иво Ангелов, „Сила“
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар