Зима

Зима
Пролет

23 февруари 2015 г.

Тайните, които жените никога не казват на своите мъже

Жените са известни като много по-отворени и приказливи същества в сравнение с мъжете, но истината е, че често и те не са съвсем откровени към половинката си.

Жените си имат тайни и една от тях е, че спестяват някои неща на мъжете си, с което понякога създават напрежение във връзката.

Ето и някои от тези тайни, които жените премълчават пред своите партньори:

1. Дамите искат мъжете да поемат инициатива

Повечето жени искат някой друг да ги обгрижва, а не все те да се товарят с планирането на съвместния живот с половинката си. Жените искат мъже, които поемат инициативата... поне от време на време. За тях това би значело, че мъжът е ангажиран с връзката точно толкова, колкото са и те.

2. Жените искат да бъдат изненадвани по-често

Всички жени обичат изненадите и тайно мечтаят техният партньор да покаже своята креативност и да ги впечатли с нещо неочаквано, сладко и забавно. Така той ще покаже, че жената е специална за него, че я обича и цени.

3. Жените се страхуват, че друга може да привлича любимия им повече

Всички дами имат скрит страх да не би любимият им да си пада чисто физически по друга жена – колежка, приятелка, съседка. Всяка жена изпитва ужас, че партньорът ѝ може да си фантазира друга, докато прави любов с нея.

4. Жените искат мъжете им да бъдат по-искрени

Жените мечтаят за искрен и лоялен мъж. Няма представителка на нежния пол, която да обича да бъде заблуждавана и мамена. Независимо от ситуацията, жената предпочита да чуе истината, дори тя да е болезнена.

5. Жените имат шесто чувство

Жените четат по езика на тялото и забелязват неща, които мъжът си мисли, че може да скрие или премълчи. Щом една жена забележи нещо подозрително, тя започва да се притеснява и е нащрек, че нещо лошо може да се случи (или че вече се е случило).

6. Жените не са съгласни с мъжките излизания

Някои жени казват на мъжете си, че нямат нищо против те да се забавляват „по мъжки“, но това не е вярно. Всички са против и няма жена, която да обича липсата на внимание от своята половинка.

7. Жените имат нужда от пространство


Всяка жена има нужда от време за себе си. Тя просто иска разбиране и... глътка въздух без любимият ѝ да е наоколо. Да може да се види с приятелка, да иде на шопинг или на фризьор.

8. Жените не обичат мъжът да бъде честен за визията им

Няма жена, която да приема добре критиките на своята половинка. Ако е напълняла, тя не иска любимият ѝ да ѝ го натяква или да я критикува как изглежда в новата си рокля. Дамите искат да чуват от своите мъже, че са прекрасни.




Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар