Зима

Зима
Пролет

28 май 2015 г.

Психично болният кмет

Как ги избирате тия хора във властта? С конкурс за фалшиви дипломи или с медицински колоквиум за най-луди местни идиоти?

Кмет разпорежда ръсене на захар срещу катастрофи. Един заинтересован луд, избран от хиляди незаинтересовани идиоти. 

Освидетелствайте го. Този човек е психично болен. Утре може да тръгне да лови вещици заради сушата.

Великолепно е да наблюдаваш обаче реакцията на обществото у нас. Шеги и закачки на тема захар. А онзи е на власт. Хумор и интелектуално поприпръдване - колко сме умни ние, колко е тъп кметът.
 

Само че кметът е на власт, избран от вас. Скептиците интелектуалци, които вместо да счупят главата на кмета се упражняват словесно. Много ще го заболи кмета от вашия хумор. Много.

Никой не казва просто и ясно - искаме оставката на тоя тъпак. Той компрометира идеята, че въобще властта в България е нещо логично. Това е кмет-шаман, който не решава проблеми, а ги потапя в сладка вода. И няма кой да го бутне? Няма ли?

Само захарта ли е? Кметската администрация в Нова Загора е застинала в 1972-ра. Същата извършва официален грабеж с таксите върху данъчните оценки на селските къщи. Има документи за това. На къща от 4000 лева в общината ти искат 900 лева за такса. А това е повече от данъчната оценка.
 

Има ли далавера в Нова Загора с новия площад, новите плочи? Как е избран кметът (на снимката) и колко цигани гласуваха за него. Темата не е захарта, интелектуалци смешни, а това, че този човек ще остане на власт.
 

Никой не иска оставката му. Нито един. Жалки сме като народ. Ще чакаме да ни изтребят, докато се усетим, че трябваше нещо да се направи. И това, което трябва да се направи не е захар и вицове.

Кметове като този държат етническия мир. Всеки ден влачат нови кланове и семейства цигани в общината си, за да бъдат избрани.

Виждали ли сте новите гета покрай Мъглиж? Тези хора, новите избиратели на общината, са там с благословията на кмета. По места кметовете просто скъсяват фитила на етническата бомба. Всяко село е Гърмен, всяка махала е циганска, всеки кмет, който позволява това е престъпник. Питайте кмета на Нова Загора какво става в Мъглиж, забравете захарта.

Кметът е психично болен. Искаме да бъде освидетелстван. Това, което прави този човек е ненормално. Дебили управляват имбецили - това е картинката. Смешно ли ви е? А?!


Мартин Карбовски, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар