Зима

Зима
Пролет

30 май 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Отново шарена седмица, отново лъснаха изцепките на героите на нашето време.

Опитваме се да излагаме на показ родните звезди, ама няма как да не омешаме капите с политиката. 


Започваме с кмета на Нова Загора Николай Грозев, който впрегна общински ресурс и служители ръсиха със захар пътищата в общината. За да се спрат катастрофите и трагедиите на пътя били купени 50 кг захар.

По думите му кристалите помагали срещу злите прокоби, а пророкът дядо Влайчо от новозагорското село Коньово бил на същото мнение. Не искаме да се намесваме в сметките на висшите сили, сигурни сме, че захарта ще помогне за повече разум сред шофьорите.

Ех, ако и за българския шоубизнес имаше един дядо Влайчо, който да поръси захарчица и трагичните изяви да секнат...

Веднага ни изниква образът на някоя си фолкпевица Адриана. За нейна песен не се сещам, но пък когато не може да се пробие с глас се действа с гръдна обиколка. Въпросната Адриана била "бомба" и подлудила феновете в социалната мрежа с голо селфи. Вижте го в галерията, но си пийте преди това хапчетата да не ви хване лудостта неподготвени.

Певецът на годината Фики пък още го топли кожата на Николета Лозанова, с която участваха в клипа "Секс за ден". И се замечта името на песента да се превърне в реалност. Но и Фики трябва да знае, че трябва още дълги години упорит труд и пестене на хонорари, за да я има до себе си. И трябва да бъде ерудиран, това е желанието на плеймейтката за мъжа до нея. Поне колкото Валери Божинов, което според скромното ни мнение не е чак толкова трудно. Виж ерудираната банкова сметка на футболиста е недостижима за 98% от българите.

На Фики му се прииска гадже като Николета

И като стана въпрос за футбол да не пропуснем официалния представител на Христос в Русия - Благой Георгиев. Няма как да не знаете, че Джизъса лети на крилете на любовта с танцьорката Есмер. Родни медии, които следят изкъсо преживяванията на Благо в социалните мрежи, ни информираха, че футболистът се е заел да вкара в чалгата своята нова любима.

Неговото виждане за атрактивна българска песен е мазният кючек "Гyци, гyци, яли ca тe вyци". Описанието "Moятa жeнa yчи бългapcĸи" ни кара да се гордеем. Есмер попива от българските класики, но сме сигурни, че когато пристигне у нас ще смае танцьорките в нощните клубове. Къде са ви ръчичките, София, "Гуци, гуци"...

Благо ограмотява Есмер с "Гуци, гуци", вижте няколко кадъра от тяхната показна връзка

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/05/30/syboten-bis.265104,image3#photo
Благо ограмотява Есмер с "Гуци, гуци", вижте няколко кадъра от тяхната показна връзка
 
Продължаваме с една неприятна, макар и непотвърдена новина. Фолкпевицата Емилия си била махнала силикона и от пищната й гръдна обиколка останал само спомен. Емилия, на коя ни оставяш нас, многобройните ти фенове? В чия пазва да гледаме сега? Въпроси, които остават без отговор.
Емилия останала без силикон

Eлвиpa Гeopгиeвa също е решила да сложи край на плacтичнитe oпepaции. За тези, които не се интересуват от естрада ще припомним, че Елвира е поп певица от миналото, която преди доста години вложи няколкостотин кубика в деколтето и запя не толкова естрадното "Борчо, борчо". Тя е омъжена за плacтичния xиpypг Hиĸoлaй Гeopгиeв, отговорен за уголемяването на мъжкото достойнство на Азис. Но явно на Георгиева й е писнало да редува всякакви корекции, дали пък не се е уплашила, че в един момент балонът на красотата може да се спука?

Фолкпевицата Емануела няма никакви грижи със своите силикони. Подплънките са на място, върна форма след раждането, но пък PR-a куца. Тя се опита да се закачи покрай нападките срещу Алисия, но не й се получи и трябва да се запълва медийната празнота. Певицата заложи на класика - надраскана кола от фен. Емануела пусна снимка в социалната мрежа, на която е виден надписа "pLOVEdiv". И веднага тръгнаха предположенията, че това е влюбен фен, живеещ в града на тепетата. Случайно да не забравим, че Емануела е сред най-обичаните. Не забравяйте и вие!

КОЙ надраска колата на Емануела?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/05/30/syboten-bis.265104,image9#photo
КОЙ надраска колата на Емануела?
 
Преминаваме към челния опит "Made in USA". Докато нашите певици пръскат хиляди за нов тоалет, Тейлър Суифт изхарчи 13 000 долара в сексшоп в Ел Ей. Тя си купила еротични дрехи от кожа, латекс и тъмни тонове. Уж за клип, в който участва и Селена Гомес, Синди Крофорд, Кара Делевин и актрисата Джесика Алба. Магазинерът изрично уточнява, че определяната от жълтите медии зад Океана като нимфоманка Тейлър Суифт не е закупила секс играчки. Жалко, остава да се надяваме клипа наистина да си струва.
Тейлър Суифт знае как да харчи

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/05/30/syboten-bis.265104,image10#photo
Тейлър Суифт знае как да харчи
 
Често упрекваме родните изпълнители, че не могат да пеят. Затова избрахме да завършим с един поздрав от Парис Хилтън. За да не сме толкова придирчиви. Милионерската щерка признава, че видеото към парчето High Off My Love е вдъхновено от еротичната книга "Петдесет нюанса сиво". И май е също толкова "умно"...


 Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар