Зима

Зима
Пролет

5 юни 2015 г.

Ирина Шейк: Обичам тялото си и не се страхувам да го показвам (галерия)

"За мен е без значение какво говорят хората. Моите приятели и роднините ми знаят коя съм."
 
 Едва ли има някой, поне малко интересуващ се от мода, който не е чувал за Ирина Шейк.

Руската красавица е една от най-горещите жени на планетата и настояща половинка на холивудския чаровник Брадли Купър.

Историята на живота ѝ е достатъчно драматична, за да бъде разказана във филм.

За трудните времена в началото на модната ѝ кариера и за нещата от живота, Ирина говори пред Telegraph. 


Ето и няколко акцента от интервюто с неустоимата 29-годишна чаровница:

Началото: „Париж беше първият град, който някога съм посещавала. Бях на 20 години, което е късна възраст за започване на модна кариера. Бяха трудни времена – не говорех езика, нямах пари. Живеех в апартамент с други модели, като някои от тях ми се подиграваха. Това е труден бизнес, има много конкуренция“.

Красотата: „Не вярвам в пластичната хирургия. Вярвам, че жените трябва да обичат телата си и всичко е въпрос на увереност. Когато се снимам, си казвам, че обичам тялото си и не се страхувам да го показвам. Надявам се, че всяка жена ще се почувства специална и ще се влюби в тялото си, без значение от размера“.

Фитнесът: „За да облечеш бельо или бански за фотосесия, трябва да се чувстваш добре и разбира се, да тренираш. Напоследък съм запалена по джу-джицу, което е много забавно, а и страхотно кардио. Трябва да намерите нещо, което се отразява добре на вашето тяло. Отегчавам се много лесно, така че винаги се стремя да намирам нещо по-различно“.

Стилът: „Аз действам много разумно по отношение на парите си. Мразя да пилея пари за дрехи. Предпочитам да си купувам класически дрехи, които мога да нося в продължение на години. Моят стил е много изчистен, старая се да бъде по-сдържан. Мога да прекарам деня дори в спортни дрехи. Когато не съм на работа, не обичам да се обличам прекалено официално. Мразя да оформям косата си и да се гримирам – намирам го за скучно“.

Славата: „Като публична личност осъзнавам, че вниманието на пресата е част от работата ми. Разбира се, понякога искам да се скрия и да не привличам внимание, но за мен е без значение какво говорят хората. Моите приятели и роднините ми знаят коя съм. Не се ядосвам на никого“.


tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар