Зима

Зима
Пролет

27 юни 2015 г.

Защо връзката ви със спонтанен човек е всекидневно приключение

Спонтанността е нещо, което ние се стремим да не изгубваме в живота си, но невинаги успяваме да запазим.

С течение на годините хората започват да стават все по-зависими от плановете и все по-рядко са готови да действат импулсивно.

Именно затова връзката със спонтанен по природа човек е истинско богатство. Той може да е непредвидим и сложен за разбиране, но пък с него ще се чувствате като на влакче в увеселителен парк непрекъснато.

Всеки миг с този човек ще е авантюра, а ето и 6 причини защо:

1. Ще имате възможност да се влюбвате отново и отново в един и същ човек.

Няма нищо по-ободряващо за една връзка, от това да преоткриваш своя партньор непрекъснато. Това може да стане, само ако ежедневието и начинът ви на живот не са еднообразни и монотонни. Ако този човек е спонтанен, шансът той да продължи да ви вълнува и напред във времето, така както в началото на връзката ви, е много голям.

2. Ще разберете, че дори авантюрите могат да имат смисъл.

Въпреки липсата на планиране, вие ще започнете да виждате, че вашият спонтанен любим все пак има някаква концепция за живота. Той може да е приключенец по душа, но въпреки това да успява да вложи дълбок смисъл в своите приключения и да ги използва за дадена полезна цел.

3. Ще очаквате неочакваното.

Част от вълнението за нещо ново е именно да не знаеш какво ти предстои. Същото важи и за взаимоотношенията – ако не можеш да предвидиш следващия ход на партньора си, ти ще си много по-любопитен. Затова се опитайте да приемете изненадите като нещо хубаво в живота.

4. Ще разберете, че думата „нестандартно“ няма лош смисъл.

Ако водите спонтанен начин на живот, вие ще излизате често от рамките на „нормалното“, „обикновеното“ и „стандартното“. Вие ще отидете на различни места, ще опитате различни неща и ще се запознаете с различни хора.... дори някои от тези неща и/или хора да ви се струват твърде нестандартни. Всичко това ще ви обогати много, може дори да промени светогледа ви на едно по-дълбоко ниво. Ето за това трябва да отворите сетивата си за промените и за непознатото.

5. Ще започнете да забравяте значението на думата „съжалявам“.

Много хора, които водят нормален, планиран живот чувстват някакво съжаление вътре в себе си, че не са достатъчно смели да предприемат нещо дръзко и импулсивно.

Ако имате връзка със спонтанен човек, който винаги казва „а защо да не опитаме“ това съжаление няма да е част от живота ви.

6. Ще чувствате сладка умора.

В даден момент спонтанният начин на живот може да ви умори, особено ако графикът ви е твърде претоварен. И въпреки това умората ще е някак приятна, а вие ще се чувствате доволни от живота. Ако имате връзка със спонтанен човек, вие ще живеете по-свободно.


tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар