Зима

Зима
Пролет

11 август 2015 г.

„Бойко Свещений“, ще те уморят тия „божи дар“-овци шантавели около теб!

А закъде сме ние без тебе, Бащице наш, ненагледний?
 
За Бога, о, не, за „Началника“, „Бойко“, мани тая „свещена вода“, ‘фърляй  я в тоалетната! 

Не мажи с нея коляното, не пий, „Бойко Свещений“, ще те уморят тия „божи дар“-овци шантавели около теб! А закъде сме ние без тебе, Бащице наш, ненагледний?

„Свещената вода“ от Плиска, дето уж беше „чудотворна“, понеже на Божидар Димитров му се привидял дърварски пиар, че Ванга му рекла, докато бил в алкохолно опияние нещо си, се оказа не само вредна, ами и опасна. Пълна била с нитрати, разни злобокобни елементи, че и арсен имало, пу да не му е уроки на „Бойко Покръстителя“!
 

Някакъв друг шантавел, поп нам си кой, пък, както беше водата „свещена“ и „чудотворна“ хукна да „осветява“ туби, дамаджани и пластмасови варели. Уж „освети“ „осветеното“, пък водата пак опасна!
 

„Бойко“, верно е, че пропагандата на всяко твое управление е дебилна откъдето и да я погледнеш, но вече минава границата на здравословното ти вечно пребиваване по тия земи, наречени територия България.
 

Сопри ги тия кретени около теб, защото както е тръгнало Пеевски и „Крачун Нидялко“- вци утре ще вземат да те кремират и заедно със „Стандарт“ ще раздадат пликчета с прах от свещената ти /не/тленност. А такива, като Портних ще ги объркат с „линии“ и току те изшмъркат. Ужас!

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар