Зима

Зима
Пролет

4 август 2015 г.

Изненада! Защитавам правото на Кулезич и Сашо Диков да говорят!

Нова телевизия, която изобщо, ама по никакъв начин не била на Бойко Борисов, изхвърли външните продукции на Любица Кулезич и Сашо Диков. 


Тоооооолкова били добри в Нова телевизия в публицистиката, че не им трябвали външни продукции и щели сами да си правят публицистични предавания. 

Тия типове от Нова телевизия гледат ли се поне веднъж в месеца? Каква публицистика, какви новини, какви пет лева – шербет, захаросани боково/пеевски кретенизми и лигави „водещи“, което наричат „публицистика“?! Потрес!

Няма по-яростен критик от мен на Любица Кулезич. Никой не я е съсичал така, както АФЕРА. Но заставам зад правото и да говори това, което изобщо, ама изобщо не ми харесва. И знам едно – със сигурност е поне сто пъти по-качествена от „Цецка“ и „Цолка“, дето никога не знае къде се намира и която всеки момент очаквам да се задави от възклицания. Ще кажете – ама „Цецка“ работи в bTV? Че какво значение има bTV ли е, или Нова, ако ме разбирате какво искам да кажа?!
 

Сашо Диков така и не ме дочака да му гостувам. „Сестроооо, айде бе…“. Отказвах му, поради лични причини. Сега си давам сметка, че ако се бе осъществило това наше „рандеву“ на живо, щяха да го шутират още тогава. Сашо съм го рязала като краставица, но той е цветен, прям и сега, когато на неговото място ще излъчват напудрените Лорче, морче и нам си коя, просто ще слушам Лана дел Рей, гласът и е дълбок, но не като гърлото на Илияна Беновска, която ако я вземат в Нова тв ще им заблести „публицистиката“ като лимонадена капачка по пълнолуние…
 

Кулезич и Сашо може и да са ме дразнели. Може и да не съм понасяла любовта им към Боко. Но им давам рамото си – винаги, когато искат нещо да кажат, АФЕРА е отворена за тях. Дори и да скърцам със зъби от написаното.
 

Един след друг, една след друга медиите са ЗАТРИВАНИ. Защото идват САКРАЛНИ ИЗБОРИ. Нищо, че са само някакви си „местни“. Те са лакмусът, след който идва не само „руското ресто“, както се гаргарим в АФЕРА, а идват КАМЪНИТЕ ПО ГЛАВИТЕ НА ТИКВИТЕ, шахматно разиграни отсега от Гросмайстора…
 

Всеки мислещ е елиминиран. Всеки, който поради каквито и да е причини изрази РАЗЛИЧНА ПОЗИЦИЯ от тази на Вожда и на авера му Шиши, е подложен на преса, приключване, НАП и аут.
 

Затова, може и да сте изненадани, но ще кажа на Сашо Диков и Любица Кулезич: „Добре дошли, в клуба на изключенията!“. Ако ви стиска да не преклоните главица, да не се надупите, да не клекнете пред ОНЕЗИ, КОИТО ВИ УНИЗИХА!
 

Този живот е за смелите!

Веселина Томова, Аfera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар