Зима

Зима
Пролет

4 август 2015 г.

Цирк. Борисов надмина Путин

В Русия може и да пресъхнат древните извори, не и в България по времето на такъв като Божидар Димитров. 

Миналата година Владимир Путин оправда анексията на Крим с исторически препратки - покръстването, Екатерина Велика, "пропускайки" многовековната история на гръцките полиси на полуострова и татарското минало. 

Пропагандистите на ценител на женските прелести като Дмитрий Песков тропосаха Владимир Путин край извора, където се бил покръстил Влади́мир I Святосла́вич, наречен Креститель.

Володимѣръ Свѧтославичь избира християнството за държавна религия. Византийците му дават принцеса Анна за жена. Историята мълчи дали неофитът, който като варяг-езичник и братоубиец е имал 800 наложници, ги е покръстил, за да продължи да им се радва като на "сестри" в правата вяра.

В понеделник Бойко Борисов надмина Владимир Путин. "Вова" не го обляха край кладенеца в Корсунь. Може би защото не са прокарали водопровод. В Русия може и да пресъхнат древните извори, не и в България по времето на такъв като Божидар Димитров. След мощите и върколаците агентът на мракобесната комунистическа Държавна сигурност откри и "животворна вода".

Пиарите-олигофрени и шляканите медийни слугинчовци на Б.Б. тутакси намесиха Ванга, която била предрекла, че когато бликне "животворната вода" в Плиска, България щяла била да тръгне към възход. Кретенизъм на недоонодени медийни близачи. Апропо. Дружката на "Бойко" не се ли хвалеше, че е врътко-вълшебник в лизането?!

Форумите изригнаха. Бойко Борисов стана "Покръстител". Скоро може да го обявят за светец приживе, а агент "Тервел" да му обещае, че ще открие, когато му дойде времето, светите му мощи край Банкя, пардон, край Рибарското селище в Обзор. Примерно. 


Може и край Ковачевица, ако Цветелина Бориславова убеди Б.Б., че мястото е свещена обител, защото е навила на 1 май 2003 г. Симеон Сакскобургготски да не приема оставката на главсека на МВР.

bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар