Зима

Зима
Пролет

2 септември 2015 г.

Тайната нa неустоимата жена

Всяка жена иска да бъде неустоима за мъжете, но не на всички им се отдава по природа.
 
Жадувате за мъжко внимание? Искате да бъдете забелязани, ухажвани, да оставяте мъжете зашеметени след себе си?

Ето каква е тайната!

Бъдете уверени

Колкото и трудно да ви звучи, ако натюрелът ви не е такъв, трябва да превъзмогнете несигурността си и да си наложите да излъчвате увереност!

Излъчването има много по-голямо значение от външната красота. Много често дори грозновати жени печелят мъжкото внимание само заради сигурността в излъчването си. Когато аурата ви е обхваната от сигурност в женствеността ви, няма как да останете незабелязани.

Бъдете забавни

Вниманието винаги е насочено към онези, които умеят да се смеят, да се шегуват, да разговарят, да бъдат приветливи.

Пък и за един мъж е много ценно да успее да разсмее една дама. Това винаги е знак, че има вероятност да завладее и сърцето й.

Спазвайте хладнокръвие

Каквото и да стане, бъдете хладнокръвни. Дори хлебарка да ви полази, не трябва да изпадате в паника и да пищите като малко момиченце. Няма по-неприятна гледка за мъжете от лигава жена.

Дръжте се на положение дори в най-критичните ситуации и ще спечелите мъжкото внимание, защото оправните и силни жени никога не остават незабелязани.

Женска мистерия

Задължително е да оставяте храна за въображението на един мъж. Никога не се разкривайте напълно. Това важи както на физическо, така и на духовно ниво. Бъдете мистериозна. Бъдете загадъчна, мистична. Предизвикайте мъжкото изумление и интерес! Накарайте мъжката аудитория да гадае и мечтае!

Езикът на тялото говори много

Телата ни са физически. Те имат нужда да говорят с езика на инстинкта. Ако искате да събирате мъжките погледи трябва да използвате умело извивките на тялото си. Говорете с очи, бедра, рамене, скули, усмивка, жестове, смях. Всичко е от значение!

Не бъдете отчаяни

Отчаяните и нуждаещи се жени са отблъскваща гледка за мъжете. Някои жени правят грешката да демонстрират именно отчаяна нужда да бъдат обичани, закриляни, материално осигурени и какво ли още не.

Мъжете имат силно развити сензори за подобно женско поведение. Ако не искате да включите червената им лампичка, избягвайте да се държите по този начин.

Не бъдете материално момиче

Златотърсачките отблъскват мъжете. Дори вече да имате връзка не трябва да показвате, че сте прекалено скъпа за „поддръжка“ или издръжка, ако искате да задържите мъжа до себе си. 


Бъдете естествено неустоима. Мъжете са наясно, че една жена може да е сексапилна и женствена дори с малко грим.

Аz-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар