Зима

Зима
Пролет

7 септември 2015 г.

Германци се захласват по новата Lada

Lada стартира рекламна кампания на Vesta във Франкфурт

Руската автомобилна компания АвтоВаз определено се гордее с новото си поколение модели, основоположник на които е Lada Vesta. И то с основание, тъй като дизайнът на седана се приема повече от добре.

Руснаците изложиха един от екземплярите на Lada Vesta във Франкфурт, като замаскираха всички емблеми. И попитаха минувачите какво мислят за колата, съобщава изданието Кolesa.

Ето и част от отговорите на германците, които не са особено добре запознати с новите модели на Lada.

"Това е американски автомобил", е мнението на един от случайните минувачи. Друг предполага, че става дума за "луксозен японски автомобил", а трети твърди: "100% това е немска кола". Като цяло повечето анкетирани са заявили, че автомобилът е красив, пише Кolesa.

Чрез инициативата руснаците искат да получат обратна връзка от потенциалните клиенти, тъй като Vesta ще се продава и извън Русия. Към момента е известно, че моделът ще бъде наличен на родния си пазар от края на месец ноември.

Припомняме, че седанът Lada Vesta е конструиран с помощта на Renault-Nissan, а дизайнът му е дело на Стив Матин, който е работил за марки като Mercedes и Volvo.

В новата гама на Lada трябва да попаднат още няколко машини, сред които кросовър и всъдеходно комби.

Аналогична кампания направи преди години и румънската марка Dacia с последното поколение Sandero. 


Събитието бе организирано в търговски център във Великобритания, като повечето минувачи предположиха, че колата е Volkswagen.


Аutomedia.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар