Зима

Зима
Пролет

2 ноември 2015 г.

Шопинг мания

Ако вие сте от шопинг маниаците, имайте едно наум, преди да се хвърлите в бой за дрехи по 10 лева...
 
Учени кръстосали блондинка и хлебарка. Получило се същество, което след обезглавяване още 3 дни обикаля моловете - популярен виц за русата част от нежния пол на човечеството.

Напоследък обаче шопинг манията е превзела не само дамите със злато в косите. Търговските центрове са претъпкани и от жени, и от мъже. Изкушението да изглеждат излъскани, облечени с най-хитовите марки облекла, все по-често се превръща в мания.

Психолози твърдят, че има хора, които развиват зависимост към пазаруването и дори им е необходима специална терапия, за да се освободят от нея.

Доволни остават търговците, които прибягват и до различни промоции, за да „нахранят” още повече въпросната суета. Такъв е случаят с популярния в последните години и у нас „Черен петък”, в който разпродажбите на различни стоки задръстват бутиците по моловете.

Ако вие сте от шопинг маниаците, имайте едно наум, преди да се хвърлите в бой за дрехи по 10 лв. От Комисията за защита на потребителите предупредиха за нелоялни практики. Затова мислете, преди да купите каквото и да е на промоция. И не забравяйте, че обикалящото същество без глава по моловете е просто виц.

Всички имат глава на раменете, дори пристрастените към пазаруването.


"Новинар"

Няма коментари:

Публикуване на коментар