Зима

Зима
Пролет

21 ноември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Шоубизнесът ни заприлича на репортажите на "Съдебен спор" - абсурден и смешен.

Започваме с героите на седмицата, като първа на прицел е Зорница Линдарева. 


Една жена, която стана известна, че бе тъпия ъгъл в триъгълника в семейството на Жени Калканджиева и Тачо. Те повечето ни звезди в шоубизнеса имат подобна съдба - във визитката им пише "Преспала с...".

След като тръгна слухът, че Зорница е любовница на Християн Гущеров, тя категорично отрече и дори се закани да съди жълти медии. Макар да се осведомява информационно именно от тях, тъй като твърди, че виждала милионерския син само по страниците им. Моделката вече е завела дело за клевета на столично издание, а наш източник разкрива защо е предприела тази стъпка. Явно е останала недоволна, че във въпросната информация коленичила в скута на Християн срещу доста ниски суми. А сигурно всички си спомняте как самата тя се хвалеше в тв шоу как е придружавала богати чичковци срещу заплащане от порядъка на 10 000 евро. Така че всички колеги, които имат ангажимент и желание да пишат за Линдарева - не я подценявайте финансово, защото можете да получите иск.

Никога не подценявайте Линдарева, особено финансово

Любовница или не на Гущеров не е толкова важно, но по всичко личи, че бракът на Християн Гущеров и фолкпевицата Мария се люспи. Стават все по-убедителни публикациите, че семейните отношения куцат, а миньончето не носеше и сватбената си халка на среща с невръстните си фолк почитатели наскоро. Снимки на веселото семейство залипсваха и в социалните мрежи, за разлика отпреди няколко месеца, когато Мария сподели плажни кадри на съпруга си.

Фолкът е в криза, а някои от певиците поемат по нов професионален път. Такъв е случаят с Паула, която станала продавачка в магазин в Русе. Дълго време тя нямала участия, а да си призная честно нито една песен не мога да затананикам на тази Паула. А тя станала известна с това, че била снаха на Мис България 2005 Роси Иванова - има дете от брат й Иван. Той пък бил сила в родния културизъм, но решил на нежния фронт да замени Паула с нещо по-младо. Тя пък трябвало да се грижи за малкото си дете и застанала зад щанда на магазин за прахове, шампоани и парфюми.


Във фолка обаче празно място не остава, а съвсем скоро част от чалга бранша може да стане Станимир Гъмов. Разбира се, клюката тръгна след като се сближи с Преслава и именно фолкзвездата щяла да бъде неговата ракета-носител в лекия жанр. Да си призная, някак си Гъмов не ми се вписва в морето от силикон, независимо, че показа, че може да пее в тв шоу. То и клюката една такава - недовършена. Ако той не се съгласял да захапе микрофона щял да се снима в клип на Преслава.
Гъмов ще атакува фолка?

Азис пък изревнува от близостта на двамата, след като доскоро пускаше селфита с Преслава от кревата си.

"Бързо забрави старите, бойни другари. Така и не ми се обади да чуя и видя аз как си… Да звънна не смея, защото си или на театър, или в леглото. А спяхме си заедно, ядяхме, че и първа на тебе "Хабиби" запях ти", изрида костинбродският певец в социалните мрежи.

Въпросът е сега Гъмов и Преслава дали ще се настанят в артистичните среди или на Станимир ще му се наложи да си общува с Фики, Тони Стораро и Софи Маринова.

След като Хасково се готвеше да посрещне руската тенис звезда Мария Шарапова и не я дочака, следва нова тръпка в бъдеще време. Сега ще се надяват в южния град да акостира друга световна знаменитост - Никол Шерцингер. Шоколадовата певица е забила Григор Димитров, гръмнаха британските таблоиди, което е доста по-близо до истината от скалъпената любов между Гришо и Николета.

"Никол и Григор не се разделят, луди са един по друг. Въпреки това, двойката избягва да се снима заедно, защото не иска медиен натиск", разкрива източник.

Ние пък очакваме Никол да разходи хубавите си телеса край Кенана, както се казва да заплакнем око на живо. Повече за нейния изглед - в галерията ни.

Хасково очаква Никол Шерцингер

И докато за Никол няма проблем да си хване доста младо и атрактивно "агнешко", Дженифър Лорънс се оплака, че никой не я кани на среща. "Аз съм самотна всяка събота вечер. Мъжете са толкова гадни спрямо мен. Знам каква е причината, знам, че се опитват да доминират, но това наранява чувствата ми", каза актрисата в интервю за "Vogue".

25-годишната звезда смята, че известността й пречи да има "весел креват" и дори се зарече да търси някой от Багдад, където мъжете не я познават. Възхищавам й се, защото не се страхува да търси любовта в земи, където има и доста джихадисти. Ама какво ли не прави човек за малко любов...

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар