Зима

Зима
Пролет

13 декември 2015 г.

Хайди Клум: Щастлива съм, когато се събличам! (галерия)

„Никога не съм имала проблеми със събличането или пък комплекси по отношение на формите на тялото си“
 
„Щастлива съм, когато се събличам!“, това заявява супермоделът Хайди Клум, позирайки за поредната си фотосесия по бельо.

42-годишната красавица разкрива все пак, че страда от сценична треска само когато трябва да се появява на живо в предаване по телевизията.

Хайди определено няма проблем с това да говори пред публика, ако съдим по факта, че е съдия в риалити формата „America's Got Talent“.

Клум признава, че не усеща никакво притеснение, когато трябва да позира без дрехи: „Никога не съм имала проблеми със събличането или пък комплекси по отношение на формите на тялото си“, казва бившият модел на Sports Illustrated.

„Когато трябва да говоря пред хора, се безпокоя през цялото време, защото не знам какво ще излезе от устата ми докато съм под напрежение.“

Хайди говори и за това как е успяла да запази своята увереност в една индустрия, пълна с критици.

„Дойдох в Америка от Германия през 90-те и имах големи гърди и голяма усмивка. Критиците така и не успяха да ме депресират, защото успехът не ми беше чак толкова важен.“

Блондинката, която има четири деца от екссъпруга си Сийл, в момента излиза с 13-години по-младия от нея търговец на картини Вито Шнабел. Фактът, че има връзка със значително по-млад мъж, също не притеснява германката.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар