Зима

Зима
Пролет

24 февруари 2016 г.

Милена Славова на 50 (видео)

Българската рок икона Милена празнува рожден ден днес.
 
Довечера тя ще свири за приятели и фенове в столичния клуб Rock It.

По повод на юбилея тя бе гост в „Голият обяд“ с Елена Розберг по радио Z-Rock.

 Големият концерт, планиран от Милена, ще се проведе на 26 май, а поводът ще бъде 30 години на сцената! 30 години яко пънк, рок и метъл!

Неслучайно концертът се очертава великански. Черно Фередже са обещали да се включат, както и Обратен Ефект и Уикеда, а Милена е поканила и Васо Гюров.

Следващата й голяма мечта е да организира фестивали и концерти, на които да се изявяват младите банди.

Тя получи и много честитки от феновете на Z-Rock в страната и чужбина:

„Честит Рожден Ден, Милена!!!

Благодаря ти за това, че в годините на соца /не че сме излезнали наистина от него, но все пак:)/, а и след това, че с твоите песни и музика усещах свободата, свободата на ума и творчеството, свободата на сърцето!

Наздраве! Бъди щастлива и продължавай все така със сърцето напред!

Поздрави от Дъблин!

Емил

Ти навлизаш в една прекрасна възраст (казвам го от собствен опит ;-))

Пожелавам ти да съхраниш в себе си бунтарския дух, да бъдеш все така жизнена, забавна и да твориш още по-успешно!!!

Пожелавам ти най-якия купон....

Наздраве!

Rosana

"Моите ангели" е специална песен за мен, не само ме натъжава, даже си плача редовно на нея, решила съм да си умра с тази песен и съм си я поръчала за погребението, хехе, малко тъжно за рожден ден... Тази жена е велика, обичам я, без дори да я познавам, прекрасна е, поздрави за рождения ден...

Мариета Милева“

Екипът на Z-Rock се присъединява към пожеланията към рок дамата на България! Нека да ни радва с още много нова музика, концерти, а и да има успех като организатор на музикални събития, които да помогнат за развитието на младата българска рок сцена! Благодарим за чудесната музика!

Милена Славова е откритa от мениджъра на Братя Аргирови през 1984 г. Малцина знаят, че преди това Милена е била манекенка, припомнят от "Канал 3". Тя е съоснователка на култовата за 80-те група Ревю.

В края на 1993 г. заминава за Англия, където живее 6 години и издава албума "Sold". Свири в лондонския клуб "Маркий". След това отново се връща в България и продължава да радва своите почитатели.

Присъединява се отново към Ревю, но окончателно я напуска през 2002 г. и се отдава на самостоятелна кариера. Освен че пее, води и предаване по БНТ. В момента организира и младежки рок фестивал за авторска песен - „Силата на рока 2015“.



 Милена Славова и Елена Розберг
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар