Зима

Зима
Пролет

4 февруари 2016 г.

"Дани Бой" изпълзя на сцената

Меглена Кунева трябва да изографиса лика на досаден бърборко като Даниел Вълчев на личния си щандарт. Скоро ще реве от него. 

 
"Дани Бой" няма спирка. Наглото му "политическо говорене" илюстрира профила му на завършен кариерист. Да се говори за принципи при такъв, това означава само да се раздвижва въздуха.

Защо "Дани Бой" изпълзя на сцената? Защо се усуква около властовата "Трапеза". Беше време, когато се дереше срещу Бойко Борисов на срещи с активисти на ДБГ във Варна. Приключи с периода на "буря и натиск". Тогава търсеше гражданите. Сега плюе по Гражданския съвет в "Реформаторския блок". Обикновена мерзавщина.

Излъчването на "Дани Бой" е изключително противно - мазен, та се не трае. Колкото й ресурс да овладее ДБГ чрез наливане на евромангизи към свои структури в системата на образованието - "по абсолютно легален начин", пардон и прочие, дори само появата на такъв като Даниел Вълчев в телевиденията я обрича на провал.

Партията на "Кунева&Вълчев" е структурирана върху платформите на "учителските колективи". Това е публична тайна. Подкрепата за Меглена Кунева отдавна се занули. Нещо повече - удари "двете нули". Ситуацията е кошмарна за снахата на ЦК на БКП. Медийното мачкане ще бъде безпрецедентно. Обаче. Има и по-лошо.

ДСБ заформя нов проект - минус за остатъчните "реформатори". СДС търси резервни варианти. ДБГ увисва. Колкото й ресурс да им налеее Б.Б. на "Дани Бой" и "Снахата", няма да може да ги спаси. "Баце" виси със страшна сила връз простора с марковото бельо на Сокола в Сарая. "Реформаторите" са му необходими като политическо алиби.

Само дето лапачите-"реформатори" се отляха в Канализацията. Преядоха с власт. Депесарите вече се гаргарят с тях. Когато Дебелян Шишков включи на макс медийните си лайномети, "Снахата" ще бъде омазана до ушите. 


Апропо. "Пазенето" на "Дани Бой" е малоумие. Публиката не може да го трае този, а тв дефилето му работи срещу Меглена Кунева.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар