Зима

Зима
Пролет

5 март 2016 г.

Борисов, не се "шегувай" с гърците за ДАНС И БОП

"Наш Бойко" е "селско дете обичливо" в сравнение с техните "лидери", колкото и да се гушка с Танте Меркел
 
"Гърците са ни братя, но ако не могат да се справят, ще им пратя нашите БОП и ДАНС и за един ден проблемът ще приключи", отсича гороломно премиерът Бойко Борисов на Голяма Задушница.

"В понеделник ще настоявам парите, които се дават за Гърция и Турция, да се гарантира, че няма да изкарват пари от тази работа", избухна Б.Б. популистки, докато обявяваше гърците за "наши братя".

"Ние не искаме да оставим Гърция – нашите съседи и приятели, те са ни братя от векове и ще останат такива, но искаме действително Гърция да си стъпи на задълженията и да си ги спазва”, тъй ръче Борисов.

Всеки ден нашите героични специализирани служби ловели трафиканти на "бежанци". Ципрас не се справял с гръцките. Лошо.

Обаче Европа си има Борисов и той като "Батман" ще я спаси от лошите. Междувременно министър-председателят на Гърция Алексис Ципрас пласира византийско контрапие в двора на "Баце".

"Накрая изолирани ще са онези държави в Европа, които вдигнаха телени мрежи по границите си, със сила прогонват бежанците и превръщат страните си в крепости."

Б.Б. да се сети от първия път кои страни има пред вид премиерът на Гърция - България и Унгария, разбира се. Ципрас сочи Борисов и Орбан като вдигащи телени мрежи в Европа.

Десетилетия гърците източват ЕС. И пак им пълнят гушите. "Наш Бойко" е "селско дете обичливо" в сравнение с техните "лидери", колкото и да се гушка с Танте Меркел.

Офертите на Турция, Италия и Гърция за бежанците го вкарват в капан. И нас с него, уви. Така че - леко мебелите с ДАНС и БОП в Гърция, Борисов.

Не че "Мосад" не се самообслужи с "екстериториалност", за да реши въпроса с "онази екстрадиция", която съдът "тъкмо щеше да реши". Ама "шегичка" за ДАНС и БОП в Гърция ще уреди Б.Б. с византийска интрига пред Танте Меркел. И?

И, да - гърците никога не са ни били братя, Борисов, какви "векове", какви "пет лева". Не лъжи, за да не ти въврем пред очи книгата на истинския родолюбец проф. Любомир Милетич за зверствата на гърците срещу тракийските българи, докато се заиграваш с долнопробните патриотари.

Имай страх поне от "Началника си" на Голяма Задушница! Има турско робство, което не било "владичество, присъствие и съжителство", ама няма византийско, така ли, Борисов, брате на гърците?

Апропо. Кой прави "учение" на Голяма Задушница, Борисов? Кой?





bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар