Зима

Зима
Пролет

18 април 2016 г.

Ало, Борисов, кога ще докопаш "Тъстовете" във Варна?

Крайно време е Бойко Борисов да си сяда на пожарникарския задник и да реди словеса неизповедими за събрани съчинения.
 
Любимият му "Бай Тошо" бил пълен неграмотник, ама я колко тома изврътка - вторични суровини още и още се захранват с качествената им хартия.

ГЕРБ била "партия на народа" разбрахме от епичното слово на "човека от народа" - син на пожарникар и учителка. В първия том на събраните си съчинения величавият теоретик и най-паче практик на партийното строителство да запише като мото: "Народът взе един син на пожарникар и учителка и напълни тази зала с длъжности.".

Б.Б. може и да не е чувал за Макс Вебер и класическото му определение за ПАРТИЙНИТЕ КЛИЕНТЕЛИ, но се справя блестящо с формулировките - "...и напълни тази зала с длъжности.". Демек партийните активисти на ГЕРБ даже и мебели не са. Запълват квадратчетата с длъжности като "мъртви души". Всекиму неговото.

И никой не попита "Баце" защо се прегръща и мляска с "адвокатите на мафията". Никой не го пита защо се среща с десар-мракобесник като Митьо Гестапото, защо не смее да шукне за "сарайско-библиотекарската мафия", защо се шубелисва от Ахмед Демир Доган, защо Цв.Цв. пак се заигра с Делян Пеевски.

Ако докопал някого от своите, милост нямало да има. "Къде е Фидосова, къде е Павел, които седяха на първия ред на тази партия. Няма ги.". Ало, Борисов, ти чий го диреше да седиш на първия ред до "Павел" във Варна, Борисов? Ако наше смирение бе на мястото на "Павел", нямаше да се отървеш от дела, Борисов.

Обаче в ГЕРБ властва Омертата. Иначе - като Миро Мършата в кенефа в Банкя и шур-шур-шур в едно опикано СРС. Няма лошо. Можеше и осрано да е. Не че не се насират от крадене "гербаджиите по места". Ама Бойко Методиев Борисов нещо не ги докопва. Не ги докосва дори. "Не пипайте "Тъстовете"", шепнат си куките. И?

В ДАИ нещата "Бойко" ги бил ръководел. "Московски ми е съдействал лично за ДАИ, аз съм ги ръководил нещата там.", дърдори Б.Б., правейки се, че сам си вярва. Борисов, що не барнахте хората на Сарая, бе, Борисов - нали Пешо Дебелия ви ги посочи. Нещо за един минал период в ДАИ-Варна да си чувал, Борисов?!

Опонентите на ГЕРБ според Бойко Борисов "ходят да се пазарят с контрабандистите да ни свалят". Апропо, "Бойко" откъде знае това, разработва "опонентите" на ГЕРБ със спецслужбите целенасочено, или ги прихваща чрез "контрабандисти на оперативно внедряване" в партийните ръководства?!

Ало, "Баце", ти чуваш ли се какви ги бръщолевиш за контрабандата, "Баце"? Опозицията се заигравала с контрабандистите, за да свали ГЕРБ от власт. Борисов, ако си вярваш за контрабандата, си за д-р Войнов във Варна, да знаеш. Приятел ни е, ще се погрижи за теб. Специализирал е в Швейцария. Много е дискретен.

Контрабандистите, Борисов, играйкат само с властта, това е азбука, знаеш го. Е, когато паднат от власт основни играчи, не ги отписват веднага от "отчисленията". Запазват се едни 20%. След Въртележката нещата се обръщат. Контрабандистите, Борисов, ги лови край "клиентелата" на ГЕРБ във властта - по-дребните.

Едрите риби, акулите, отдавна си създадоха паралелна власт, втора икономика в държавата заформиха, на практика си взеха държавата. Контрабандата отново е държавна политика - като по времето на любимия ти "Бай Тошо". (Ако си навит, "Баце", да те срещнем с наши приятели от Сайда, да ти поразкажат нещо за търговията с оръжие по онова време.)

Сега на мястото на Исмет Шабан - Стария Фатик е друг сирийски кюрд. "Квадратчето" на братята Ал Касар се заема от турците, които играят с туркмените в Северна Сирия. 


Аре, да спрем с "неделното училище", че и без това си наясно. О, да, за да завършим за контрабандата - "Павел" от Варна яко се нахендри с теб. Даже и за кожусите за СССР са ти събрали "компромат".



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар