Зима

Зима
Пролет

19 май 2016 г.

Осем начина да станете по-привлекателни за жените

Не се целете прекалено високо, не се и подценявайте...
 
Психологически изследвания показват, че мъжете доста си приличат с жените по отношение на сексуалността си и привличането. 

По тази причина господата могат умело да се възползват от тези прилики, за да спечелят вниманието и интереса на противоположния пол.

1. Флиртаджийски похвати

Дамите флиртуват много с очи и устни. Мъжете също могат да използват това. Гледайте настоятелно обекта на желанията си и не забравяйте да се усмихвате, но така че тя да знае, че тази усмивка е за нея.

2. Търсете някой от „вашата лига“

И мъжете, и жените са привлечени от хора, които са привлекателни колкото тях. Не се целете прекалено високо, не се и подценявайте.

3. Представете се като мъж с висок статус

Каквото и да си говорим, парите имат значение и отварят много врати. Неведнъж сме виждали как красиви мадами се събират с по-грозни мъже, но богати. Лесно ще спечелите вниманието на почти всяка жена, ако давате вид на заможен мъж. Не е задължително да вадите пачки на масата и да карате Порше. Понякога добрият външен вид, хигиена и обноски са достатъчни да създадат такова първо впечатление.

4. Изглеждайте по-възрастен

Възрастта може и да е недостатък за дамите, но не и за господата. Т. нар. „ефект Джордж Клуни“ е доста модерен и през последните 5 години жените се заглеждат по представители на силния пол с посребрели коси и обноски. По-възрастния мъж създава впечатление на улегнал, заможен, ерудиран и опитен, което е доста секси за дамите.

5. Направете мускули

Не се превръщайте в Хълк, но изваяната мускулатура е като балсам за женското око и ще ви намери доста обожателки. За тях хубавото тяло означава, че се грижите за себе си, имате добра хигиена, издръжлив сте в леглото и сте доста мъжествен.

6. Бъдете мил и любезен

Доброто отношение към околните прави хубаво впечатление и е демонстрация на възпитание и уважение към тях. Жените винаги остават впечатлени от мъж, който умее да говори добре и цени труда и компанията на другите.

7. Говорете за емоциите си

Жените са емоционални същества и не го крият. Мъжете от своя страна пазят всичко за себе си. Ето защо, когато един господин говори за чувства и емоции, жената срещу него остава удивена и приятно изненадана.

8. Носете червено

Десетки изследвания показват, че мъжете полудяват по жени, които носят червено. Е, обратното също е в сила, Червеното е цветът на страстта и любовта и винаги привлича вниманието и събужда либидото... дори това на представителките на нежния пол.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар