Зима

Зима
Пролет

6 юли 2016 г.

Седем несъзнателни грешки с модата

Дори и на най-добрите от нас понякога им се случва да грешат.
 
Да, изключение не правят и дамите, запалени по модната индустрия, които постоянно следят тенденциите и новостите в тази сфера.

По време на разпродажби често се случва да си купим по-малък размер обувки, защото просто няма нашия размер, а носенето на грешния сутиен с определени дрехи далеч не е феномен.

Понякога имаме нужда от някой, който да ни посочи къде бъркаме, за да осъзнаем сами своите грешки и да се научим от тях.

По тази причина решихме да открием най-честите „залитания“ в грешната страна с модата, които жените правят. И, разбира се, те идват с идеи как да поправим това веднъж завинаги.

1. Не преправяте дрехите

Ако откриете страхотна дреха, която обаче не ви пасва идеално на тялото, определено си заслужава да отделите малко време, за да поправите това. Един малък шев може да направи чудеса с начина, по който изглеждате. Панталоните определено са компонента от гардероба, който най-често се нуждае от поправка – не позволявайте крачолите да ви се влачат по пода.

2. Прекалявате с аксесоарите

Тази част от обличането може и да ви се струва най-лесната, но всъщност границата между добрата визия и прекаляването е много тънка. Не позволявайте стилът ви да стане жертва на твърде масивното колие или неподходящата, но любима гривна.

3. Обличате се за грешния сезон

Лесно е да игнорирате факта, че вече е лято, но може би не е добра идея все още да залагате на ботуши. Дори и да са от тези модели, които са с дупки и се водят „летен модел“. Придържайте се към отворените модели и балерините – така хем ще ви е прохладно, хем ще бъдете адекватни.

4. Предпочитате твърде широки и обемни дрехи

Обикновено oversized дрехите са много красиви и със сигурност могат да изглеждат добре. Проблемът при тях е, че границата между идеална визия и „просто метнах нещо отгоре“ е много тънка. Ключът тук е да решите как правилно да балансирате пропорциите, за да се справите със задачата.

5. Носите тенденции, които не отговарят на стила ви

Не се чувствайте така, сякаш трябва да купите всяка дреха, която видите. Пухкавите чехли могат да стоят страхотно на Риана и всички да си мечтаят за тях, но ако не отиват на индивидуалността ви и стила ви, определено не си заслужават инвестицията.

6. Избирате грешното бельо

От известно време тенденциите диктуват носенето на бельо като компонент, който не просто се вижда, но и допълва визията. Да изберете грешния сутиен с прозираща блуза е истинско социално самоубийство. Отминаха времената на белите прозрачни ризи и черните сутиени – придържайте се към едни и същи цветове, но залагайте на игра с различни материи.

7. Купувате една и съща дреха

Бялата тениска е чудесна дреха, но повече от две не ви трябват. Освен това, V-образното деколте и „лодка“ не правят огромна разлика на цялостната визия на компонента. Не купувайте едни и същи дрехи с малка разлика между тях – просто няма смисъл. 




Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар