Зима

Зима
Пролет

18 юли 2016 г.

Иран шамароса глупотевините на Борисов за „реактора“

Б.Б. и слуги си останаха със забрадките в селфи
 
"Истински съм удовлетворен, че иранската страна толкова задълбочено се бе подготвила по темите и след 2 седмици ще дадем всичко от себе си, за да допринесем за реалното осъществяване на ползотворни и за двете страни идеи. 

Доволен съм и че колегите от Иран бяха добре запознати с проекта за газов хъб „Балкан”. Надявам се да постигнем и надминем стокооборотите, които сме имали в миналото", пъчеше се лицето премиер Бойко Борисов след „тура за овации“ в Иран.

Както АФЕРА още тогава отбеляза, самите снимки от посещението показваха с какво очеизбождащо въздържание приемат Борисов и компания иранските домакини.

Агенция ИРНА разпространи изказване на председателя на Организацията за атомна енергетика на Иран Али Акбар Салехи, който директно забива шамар на плямпащия тинтири – минтири Борисов:

„Иран няма намерение да купува от България атомни реактори. Появилите се съобщения, че Иран има намерение да купи от България реактори за АЕЦ „Бушер” абсолютно не отговарят на действителността, защото реактори „втора ръка” просто няма. Иран се надява тази година Русия да започне работа по изграждането на втори и трети блок в АЕЦ Бушер.“.

Така поредната пропагандна екскурзия на Борисов и присъдружни медии, които даже се забрадиха със забрадки, правейки си селфи, се спихна позорно.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар