Зима

Зима
Пролет

31 юли 2016 г.

Корнелия-я-я-я-я, как е под шлифера на Борисов? Духа ли?

Весела Лечева и ген. Румен Радев щяла да е президентската двойка на БСП плюс АБВ.
 
АБВ бяха онези, които предадоха БСП, апропо, да не се забравя. 

Като гледахме възторжения фейс на Корнелия Нинова на Бузлуджа, която тъй се бе възтрогнала, като че ли видя цяла България зад себе си, а не изтерзания един и същ, „потенциал“ на БСП, срам ни хвана.

Че тия типове, дето се наричат политически лидери, изобщо не знаят къде живеят и къде се намират. Извън техния си комфортен измислен свят.

Още в началото, АФЕРА прие твърде скептично ахканията по Корнелия Нинова. И обяснихме защо – винаги ни е подозрително, когато някой говори с апломб уж като „опозиция“, пък на практика – не е.

Явор Дачков написа на стената си във Фейсбук:  

„Ако БСП издигне напълно неизвестно име за кандидат-президент два месеца преди изборите ще означава, че ръководството й се е договорило с Борисов. Не с Първанов, а с Борисов. Ген. Радев може да е свестен човек, но избирателите ще запомнят името му около Коледа. А и е унизително за БСП онези, които я предадоха да й избират кандидат-президента. Ако Корнелия Нинова има инстинкт за лидер ще трябва да устои на натиска, който й оказват хората на Първанов в момента. Тя все още не е в голямата игра и със сигурност няма да влезе в нея, ако играе по свирката на АБВ.“

Ние мислим, че Дачков подценява Корнелия. О, тя е в „голямата игра“. ПОСТАВЕНА Е ТАМ, заради това, което ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ.

И на бездомните кучета е ясно, че АБВ са биз-бизе с лицето Бойко Методиев Борисов. Още по-ясно е какъв е и колко бройки е „електората“ на гоцевата дружина.

До този момент БСП, откакто ГЕРБ и Бойко Методиев пак са на власт, не само не са никаква опозиция, но и са в ролята на пискаща театрално метреса. Последният водевил бе, когато Нинова „вдигна топката“ на Борисов, че му давала 24 часа да се кандидатира за президент. Много смешно! И си играйкат на уж „сърдити“.

Корнелия-я-я-я-я, как е под шлифера на Борисов? Духа ли? 


Или БЛАТОТО Е СПОКОЙНО?

Аре, бЕгайте сега за бира и кебапчета по 7,50.

И помнете!: ВСИЧКИ СА В СЦЕНАРИЯ КАТО МИМАНС НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. НАКУПЕНИ СА И „АФЕРА“ ЕДИНСТВЕНА, ОЩЕ ПРЕДИ МНОГО МЕСЕЦИ, НАПИСА, ЧЕ ТОЧНО БОРИСОВ ЩЕ ИГРАЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩОТО НЯМА ДРУГ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕ. 


И ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар