Зима

Зима
Пролет

13 август 2016 г.

Съботен бис (галерия)

Идва време за поредната порция български шоубизнес.

Отново гореща, отново с дъх на нещо фалшиво. 

Иска ми се да пиша за диаманти, но и без необходимата оптика разбираш, че са обикновени стъкълца. Но пък са си наши, това си имаме.

"Виждам я редовно, пукаме се готино. Дрехи по земята и в нас е пълна кочина. Най ми е удобно дупето ти сочно. Ставам кат животно един път, като почна...". Сигурно си спомняте този култов рефрен от парчето на Мария Илиева и Криско, което доведе до сърцебиене у позастарелите членове на СЕМ.

Е, клюката донесе, че актуалният рапър зарязал плеймейтката Ася Капчикова заради кака си Мария. И очевидец разказа пред "Уикенд", че двамата шумно консумирали любовта си на соц креват с пружина във варненски хотел. Къде се е крил този очевидец обаче е загадка. Защото щом леглото е тип "Русе" и подът се очаква да скърца.

Но да оставим певците да си практикуват соц "пукането" и да преминем към нещо по-международно. А именно дъртото коте на Валери Божинов. Сръбкинята Биляна Дол пъчи силикон на горещи кадри и затвърждава максимата, че наш Божинов си пада по пазви с мощност поне 1000 кубика. Снимките пък провокираха сравнение с бившата, която топлеше кревата му - плеймейтката Николета Лозанова. И двете са напомпани яко, но пък нашенката си е по-млада. Биляна е била до германския футболист Томас Дол, Лозанова пък я спрягат за мимолетна любовница на Роналдо. Дали португалецът знае е друг въпрос, пък и Николета не прилича на марокански боксьор. За коя е предимството? Едва ли на някого му пука, пък и само Криско пука, запазен знак му е.

Дъртото коте на Божинов е тунинговано със стотици кубици

За да завършим темата за Николета - една добра новина. Вместо да си поства чужди снимки от Мадрид ще има възможност да си направи селфи с Роналдо за 5 лева. Това може да стане чрез приложение, което вече е достъпно в App Store и Google Play. Приложението CR7Selfie струва 4.69 лв. и разполага с многобройни фотоси на суперзвездата. Така че скоро ще има доказателство, че двамата са палували.

Като наблегнахме на инжекциона в тялото няма да подминем Малина и Сръбската звезда Цеца. И двете са лягали под ножа, но общата им снимка ни трогна - от ботокси и подобрения не можахме да разберем щастливи ли са, лицемерни ли са, сърдити ли са. Цеца си е звезда отвсякъде, но ако не сте я виждали и трябва да я разпознаете по снимка преди 20 години ще ударите на камък. Малина също е решила да спира времето, но общият фенски извод е, че и двете са сбъркали най-малко пластичния хирург. Убедете се в галерията ни в общия мумифициран кадър.

Малина и Цеца - тунинг до мумифициране

Друга плеймейтка - Моника Валериева, пък изказа сентенцията на седмицата: "Не понасям в хората глупостта, в жените -достъпността, в мъжете - женствеността!". Колко истина има, но подобни "звезди" по-добре да не ги цитират, че някой може да разпознае самите тях в тези думи.
Валериева е и мислител...

Кристина Димитрова пък щяла да "гаджосва" сина си Мартин за известната с известността си Катрин Вачева. И тя се титулова като модел, а наскоро дори записа дует с Кристина. Естествено, парчето бе пълен провал и освен ехидни коментари и няколко гостувания в телевизии друго не пожъна. Мартин пък участва в клипа и това даде повод за клюки, че нещата с Катрин могат да се случат, разбира се, с подкрепата на мама Криси.
Ще пристане ли сина на Кристина Димитрова на Катрин Вачева?

Варненец пък може да кандидатства за най-безмислен татус, след като на ръката му грее името на фолкпевицата Алисия. Сигурно много обича певицата, но защо е хабил мастило, за което може да съжалява след време?

Нямам идея откъде тръгна новината, но така или иначе заля булевардното пространство. "Кали се сбабичоса и циците й увиснаха", гласи заглавието, към което е добавено "Фото факт". Гледам снимката и се чудя по какво отговаря на заглавието. Да, Кали, не е на 20 години, ама не съм чул и тя да го твърди. А ако циците й са увиснали за това вина има пластичния й хирург.

И поне не се пъне като фолкпевицата Мария. Мадам Гущерова се похвали с черно-бял кадър, с едни безкрайни крака, на които и Адриана Скленарикова би завидяла. Словачката е рекордьорка с нейните дълги 124 см крака, но трябва да се уточни, че ръстът й е 185 см. А наша Мария не надхвърля 160 см. Но фотошопът е помощник номер едно на родните звезди, когато искат да поизлъжат за външния си вид. За разлика от световните знаменитости обаче тях ги срещаме в кварталния магазин по анцуг и джапанки и тогава истината лъсва.



Сигурно си спомняте как Софи Маринова залюби бодигардът Гринго в Берлин и обеща да му роди набързо 2-3 деца за една петилетка. После ромката се показа по телевизора, за да ни уведоми, че Гринго я пребивал и дори й счупил ръката. И когато всички очакваха финалните надписи на сапунката двамата се събраха отново.

И чак тази седмица стана ясно защо. Якият мъжага отглеждал 21-сантиметров звяр в гащите, който трудно се удържал. Според източници на "Всеки ден" той "пукал" здраво на германска земя, но в чаршафите му гостували предимно травестити. Които обожавали неговата грубост и размер. За разлика от Софи, която от грубостта му пострада със счупване. Но пък размера... Как заради него да не го върне на правилния бряг, където няма представители на третия пол?

Гринго отглеждал звяр в гащите


 Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар