Зима

Зима
Пролет

24 август 2016 г.

Румен Радев заряза АБВ и "Гоце" като употребени любовници

"Азбукарите" ще издигат свой кандидат-президент. Иначе броят изборите за подарени на ГЕРБ
 
Георги Първанов не скри разочарованието си по време на пресконференция на ръководството на АВБ в НДК. 

"Признавам, че с вчерашното решение здравите сили победиха здравия разум". Ти да не вземеш да ни преметнеш. Играем до края нали. Моят отговор беше, че не съм преметнал никого, но не съм сигурен в тях", сподели "джентълменът" Първанов, известен най-вече като "секретен сътрудник" на ДС.

"БСП подариха изборите на ГЕРБ. Ще предложим алтернатива на разумните избиратели. Тези избори са да изберем президент на държавата", заяви Ивайло Калфин, заместник-председател на АБВ на пресконференция в НДК.

АБВ се отказва от подкрепа на о.р. ген. Румен Радев, когото уж Георги Първанов "гросмайсторски" пласирал за кандидат-президент. 


"Азбукарите" ще издигат свой кандидат-президент. Иначе броят изборите за подарени на ГЕРБ.

"БСП прояви практически страх към поемане на отговорност и политическа некоректност. Прояви липса на качества, които да го направят предвидим партньор. Публично сме заявявали съвместния ни кандидат да бъде издигнат от инициативен комитет.

Днес е късно за инициативни комитети, имаме партийни решения. Когато един кандидат е издигнат от партии е нелепо да го издигат инициативни комитети. Идеята за инициативен комитет очевидно, че не е причина и повод за това решение", оплака се Калфин.

Ивайло Калфин обвини ръководството на БСП в "ксенофобия и расизъм", защото не приемало "равнопоставеността" между голяма и малка партия.

Нерде проценти от избори и членска маса, нерде "расизъм и ксенофобия". "Азбукарите" вече не знаят къде се намират, отговориха "позитанци", потърсени за коментар.

"По-големите командват, по-малките слушат - подобно поведение е неприемливо. Всички имат равни права. Това е неприемливо поведение за всяка една демократична партия. Ръководството на БСП изгуби изборите за президент.

"Позитано" носи отговорност за това свое решение. Цялото общество очакваше голямата партия в опозиция да прояви разум, готовност, да създаде достатъчно широка коалиция.

АБВ няма да подкрепи кандидат на ръководството на БСП и на "Позитано" БСП са некоректен и будещ недоверие политически партньор", каза Ивайло Калфин, очевидно знаещ какво иска "цялото общество".



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар