Зима

Зима
Пролет

8 септември 2016 г.

Митьо Пищова: Явявам се за шоу, а не да стана президент

Бежанците не трябва да бъдат допускани в България, а страната ни трябва да защитава сираците, инвалидите и пенсионерите
 
"Явявам се за шоу, а не да стана президент. Аз съм шоумен. Ще взема наказателния вот на хората. Ако стана президент, ще слушам по-възрастните и по-умните от мен. Обичам България и държа на нея."

Това призна Митьо Пищова в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Поп фолк изпълнителят Радо Шишарката обяви вчера в предаването "Днес" на Bulgaria ON AIR, че заедно с бизнесмена Димитър Маринов, известен като Митьо Пищова, ще се явят на предстоящите президентски избори. Телевизията се свърза с шоумена, за да разбере повече за любопитната им кандидатура.

Митьо Пищова се закани да накара кандидата на БСП ген. Румен Радев "да излети без самолет" и призна, че ще целуне ръката на кандидата на ГЕРБ, но "ще мачка" останалите. Според него следващият президент отново ще бъде от ГЕРБ.

Шоуменът е категоричен, че бежанците не трябва да бъдат допускани в България и подчерта, че страната трябва да защитава сираците, инвалидите и пенсионерите.

"Българската армия е от 5000 платени военни и една камара на щат, които са в Министерството на отбраната. С Бойко Борисов България е защитена", обяви Митьо Пищова.

Шоуменът настоя, че трябва да поддържаме добри отношения с Русия, защото ни е освободила, "прави туризма" в България и е "изкупила най-много жилища у нас".

"Турция ни е съседка и също трябва да сме в добри отношения с нея. Половината в Истанбул и околностите са българи", каза бъдещият кандидат-президент.

За предизборната си кампания Митьо Пищова обеща традиционните за него кюфтета и кебапчета, както и много песни от Радо Шишарката.


Няма коментари:

Публикуване на коментар