Зима

Зима
Пролет

4 октомври 2016 г.

Пет знака, че я отегчавате в леглото

Бързо взимайте мерки, за да не си намери друг!
 
Всеизвестен факт: Страстта намалява с времето, без значение колко влюбени сте били в началото!

И все пак това не означава, че изпълненията ви в спалнята трябва да се превърнат в рутина и скука. Дори да не изпитвате желание да си разкъсате дрехите, както първите пъти, не се отчайвайте и не спирайте да работите, за да поддържате химията и желанието за интимност.

Как да познаете дали сте отегчили половинката си в леглото? Следете за следните 5 знака и бързо взимайте мерки, за да не си намери друг:

1. Тя постоянно си ляга в различно време от вас

Може би не ѝ се гледа поредния епизод на „Игра на тронове“, но ако тенденциозно се мушка в леглото преди или след вас и бързо заспива (или се прави, че спи), то определено избягва интимност.

Какво да направите: Раздвижете нещата с малко секстинг през деня. Съблазнете я с думи и романтични жестове.

2. Тя държи само на една поза

И по-лошото е, че това е вашата любима поза, в която свършвате бързо. Очевидно целта ѝ е да си „отметне задължението“ и да ви разкара по-бързо от себе си.

Какво да направите: Като за начало добавете някой елемент, който да ѝ достави повече удоволствие дори по време на тази една поза. Вкарайте някоя играчка в действие или стимулирайте клитора и сетивата ѝ допълнително с пръсти и устни.

3. Отказва оргазъм?

Вие ѝ предлагате да я задоволите с орални ласки, а тя отказва. Възможно ли е? Щом е готова да се лиши от удоволствие, значи положението е много сериозно.

Какво да направите: Вероятно тя си мисли, че искате да ѝ докарате оргазъм, за да повдигнете собственото си его. Докажете ѝ, че го правите единствено за нея. Ако откаже, на сутринта отново пробвайте, но извън спалнята. Покажете любопитство относно сексуалните ѝ желания.

4. Пита: „Свърши ли?“

В превод това означава: „Хайде, свършвай, че ми писна вече“. Лошата новина е, че след тези думички вероятно ще ви е още по-трудно да свършите.

Какво да направите: Ако сте далече от оргазма, фокусирайте се върху това да я възбудите. Покажете ѝ, че изцяло сте съсредоточени върху нея – галете я, гледайте я в очите, целувайте тялото и устните ѝ. Нека разбере, че сексът не е просто някакво упражнение, а вие искате тя да изпитва удоволствие.

5. Тя не желае да се съблича

Понякога е доста секси жената да остави някоя дреха/бельо по себе си по време на секс. Но ако тя постоянно отказва дори да си свали блузата, а просто вдига полата или сваля панталона без да го събува, означава, че иска да отбие номера и да претупа максимално бързо секса.

Какво да направите: Насочвайте я. Изискайте да свали бавно дрехите си, пуснете секси музика, накарайте я да се постарае. Първоначално може и да се дърпа, но в процеса на предиграта и нейната възбуда ще се увеличи.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар