Зима

Зима
Пролет

4 октомври 2016 г.

Б. Чуков: Позицията на Андрей Ковачев за Цачева е шизофренична

"Преди време Ковачев се заканваше да гони до дупка комунистите, техните деца и внуци."
 
"Цачева е атакувана от носителите на диктатурата и техните наследници.

Сега тя е атакувана за това, че е била член на БКП, каквито са били и около един милион български граждани."


Това написа евродепутатът Андрей Ковачев във Фейсбук, "задължен" да сподели своето мнение по отношение на Цецка Цачева и нейната кандидатура за президент.

Позицията на евродепутата относно нападките към председателя на НС и кандидат за президент, излъчен от партия ГЕРБ, Боян Чуков определи като шизофренична. 


Във Фейсбук Чуков коментира:

"Атакувана е от носителите на диктатурата и техните наследници" - каза за г-жа Цецка Цачева евродепутатът Андрей Ковачев, който е активист в мрежите на Джордж Сорос. Преди време той се заканваше да гони до дупка комунистите, техните деца и внуци. Според мен той не защитава г-жа Цецка Цачева, а се опитва да внесе разцепление вътре в ГЕРБ. Ако вземем висшето и средно ръководство на ГЕРБ ще видим, че много от изявените и стойностни техни фигури в правителството, висшата администрация, парламента и местната власт в повечето от случаите са деца или внуци на комунисти. Излиза, че Андрей Ковачев е против ръководството и елита на ГЕРБ и се заканва да ги гони. Има нещо шизофренично в неговата позиция. Да вземе да провери на кои от елита на ГЕРБ бащите или майките стоят като почтени пенсионери в клубовете на БСП. 


Категорично съм против позицията на човека на Сорос - Андрей Ковачев, който насъсква една част от българите срещу друга. Това е политиката на външни фактори, които искат постоянно българите да са разединени. Това най-малкото противоречи на написаното на българския парламент."
Андрей Ковачев

Няма коментари:

Публикуване на коментар