Зима

Зима
Пролет

15 декември 2016 г.

Как Д. Танева и К. Георгиева нагло излъгаха за „отпуснатите“ 20 милиона за Хитрино!

Днес пред изтерзания от мизерия и ошашавен от лъжи и простотии български народ се разигра едно от най – бруталните изпълнителния на герберската пасмина.

Десислава Танева – НИЩОТО В ОСТАВКА ИЗБЯГА В Брюксел, както АФЕРА ви каза онзи ден. 

И тъй като вече са и показали какво публикува АФЕРА вчера и онзи ден, реши че трябва да замаже нещата, като си направи гавра и ПР на гърба на нещастието на хората в Хитрино с това, което прикриват с Порожанов вече цяла година. И с помощта на другия Герберски ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ – Кристалина Георгиева решават да кажат „че раздават“ едни 20 милиона лв. за наистина бедните и пострадали хора и то не от къде а от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020.

Вижте тук какви ги плещи пред сервилните журналисти на които е платила пари за имидж на 25 ноември тази година:

ЕК одобри отпускането на 20 млн. лева за Хитрино

ЕК разреши България да отпусне 20 млн. на Хитрино. Средствата ще са по програмата за развитие на селските райони

АФЕРА от години Ви повтаря, че ни управляват неграмотни, невнятни и самозабравили се хора, а българските национални медии и телевизии са евтини ПР проститутки на този, който си плаща.

В следващите абзаци ще разберете какви ИЗРОДИ гледате всеки ден по телевизиите и им четете брътвежите в нета.

По ПРСР не могат да се раздават така едни пари, защото някъде е станал много трагичен инцидент, било то и с човешки жертви, какъвто е случая, защото това не е фонд за бедствия и аварии. По тази програма си има правила (които не ги спазват) описани в наредби, с приеми, кандидатстване, оценяване, класиране и финансиране на проекти. ПРОВАЛА Танева твърди, че ще финансира пътища, водопроводи и ще ремонтира сградата на Общината в село Хитрино за 20 милиона лева.

Дотук добре, ще каже някой –  но приема току-що мина, А ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА НЯМА И ДА ИМА! и Община Хитрино си е кандидатствала с 2 проекта по мярка 7.2 по Програмата за развитие на селските райони:

1.единият е с входящ номер ИД НОМЕР: 27/07/2/0/00293 като има 60 точки,



2 вторият е номер ИД НОМЕР: 27/07/2/0/00159 и има 40 точки на  класирането.



И двата проекта са под чертата, защото са им дали под 63 точки и не подлежат на по-нататъшна оценка от Държавен Фонд Земеделие, защото Хитрино НЕ Е ГЕРБЕРАСТКА община, а на ДПС и кметът не се е съгласил да обещае 30 процента на Боко Тиквата и Порожанов.

От друга страна точно в момента, в които двете НЕЩАСТНИЦИ лъжат от Брюксел, МЕНТЕ ДИРЕКТОРА Пора пуска новина на страницата на ДФЗ, че е излязло предварителното класиране на общините.

Е няма такива безсрамници. Всеки може да направи справка с УРН – номера на Община Хитрино – 384254 и да се убеди сам какви хора са във властта и техните лъжи.

ПРОЕКТИТЕ НА ОБЩИНА ХИТРИНО СА ОТХВЪРЛЕНИ, ТЕ ДОРИ НЕ ПРОДЪЛЖАВАТ в ПРОЦЕСА НА ОЦЕНКА.

И КАК ТАКА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ТАНЕВА КАЗВА, ЧЕ „В СЪБОТА ЩЕ ПОДПИСВА ДОГОВОРИ С ОБЩИНА ХИТРИНО“, КАТО ДОГОВОРИТЕ ПО ПРСР СЕ ПОДПИСВАТ ОТ ДИРЕКТОРА НА ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“. И ТЕ ЛИ ЩЕ СА ТАКА „ПРОФОРМА“, КАКТО УВОЛНЯВАШ И НАЗНАЧАВАШ ДИРЕКТОРИ НА ФОНДА.

МИЛА МИ, НЕГРАМОТНА ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА, ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ НЕ ФИНАНСИРА БЕДСТВИЯ И АВАРИИ, ПРОСТО В ОДОБРЕНИЯ БЮДЖЕТ НЯМА ТАКОВА ПЕРО ИЛИ ДЕЙНОСТ.

ТОВА Е БУТАЛЕН ПОПУЛИЗЪМ И ЧУТОВНА ЛЪЖА.

НА ТЕЗИ ЖЕСТОКО ИЗТЕРЗАНИ ХОРА ОТ ТРАГЕДИЯТА ИМ ТРЯБВА ДОМ, ТОПЛИНА, ТОПЛИ ДРЕХИ, ХРАНА, ДОРИ ДУХОВНА ПОДКРЕПА И ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ, ЗА ДА ПРЕВЪЗМОГНАТ СЛУЧИЛОТО СЕ.

20-ТЕ МИЛИОНА СА АПЕТИТНА ХАПКА И ТОВА Е НУЖНО НА КРАДЛИВИЯ БАШИБОЗУК НА БАЙ ХУЙ СЪС СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ И ПОРЪЧКИТЕ ДА ИЗТОЧАТ ПАРИТЕ И КРЪВТА НА БЕДСТВАЩИТЕ, А ПАРИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ЗА СМЕТКА НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ, ЗАЩОТО КАКТО „АФЕРА“ ВИ ПИСА – ДФЗ Е БЕЗ ЛЕГИТИМЕН ДИРЕКТОР И ДНЕС СА СЪОБЩИЛИ ТОВА И НА ТАНЕВА В БРЮКСЕЛ!

КАК НЕ ВИ Е ПОНЕ МАЛКО СРАМ, СТРАХ ОТ БОГ, НЕЗАВИСИМО ХРИСТОС ЛИ Е ИЛИ АЛЛАХ? НЯМАТЕ ЛИ СЪВЕСТ И НА ГЪРБА НА УМРЕЛИТЕ, И РАНЕНИТЕ ДА КРАДЕТЕ! НЕЩАСТНИЦИ ГЪРБАВИ…

ЗАГИНАЛИТЕ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ, И БОГ ДА ПОМАГА НА РАНЕНИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА.

А НА ТЕЗИ ДВЕ НЕЩАСТНИЦИ КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА И ДЕСА ТАНЕВА ГОСПОД НИКОГА ДА НЕ ПРОСТИ ЗА МЕРЗКОТО ДЕЯНИЕ, КАКТО И НА БАЙ ХУЙ, КОЙТО ГИ НАСЪРЧАВА В ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ.

ТОЛКОВА ЛИ НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ПОМНИ НАГЛИТЕ ЛЪЖИ НА ТАНЕВА В ПАРЛАМЕНТА ЗА ЗАГУБЕНИТЕ 1 МИЛИАРД И 300 МИЛИОНА ЛЕВА - ПАРИТЕ ПО ПРСР ЗА 2015 ГОД., КОИТО САМО АФЕРА РАЗКРИ:

МЕГА СКАНДАЛ! ПЛАТЕЖНИТЕ, ПОКАЗАНИ ОТ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА – ФАЛШИВИ!

четете бе, хора:

ИСТИНАТА ЗА КОСМИЧЕСКАТА ЗАГУБА ОТ ДФЗ – 3 514 029 546 ЛВ. С ДОКУМЕНТИ И КАК ВИ ЛЪГАХА!

и тук:

Обяснението на ДФЗ за платежните нареждания от ЕК повдига нови въпроси

„АФЕРА“ ВИ ПИСА ОНЗИ ДЕН – ЧЕ ТАНЕВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАНА ОЩЕ С КАЦАНЕТО И НА ЛЕТИЩЕТО В СОФИЯ, ЗАЕДНО С ПОРА, МИНЬОНА И КОМПАНИЯ, А НЕ ЦАЦАРОВ ДА МИ СЕ ПОДПИЧКОСВА И ДА ПРАВИ ПРОВЕРКИ НА ПЛОВДИВСКИЯ ЗООПАРК, ЩОТО СИ БИЛ ХАРЕСАЛ ЗА СЕБЕ СИ КЛЕТКАТА НА СЛОНА – WTF?!?

П.П. Вземете фактите от тази статия тук – и ги разпространете по всичките им поръчкови сайтове, герберастки тролски форуми и проституиращите национални телевизии!



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар