Зима

Зима
Пролет

24 януари 2017 г.

Депутат под упойка

В опит да извини искането си да бъде спрян репортаж за позиционирането на барбекюто му, депутатът от Реформаторския блок Борислав Миланов заяви, че бил… под упойка.
 
 И това може да се докаже.

Заместникът на Божидар Лукарски в това-което-имаме-като-СДС се появи по bTV, за да обясни защо е „усвоил“ част от улица в софийския квартал Симеоново и си е направил барбекю.

Такъв ефект на упойката не е изяснен. В смисъл има други ефекти – гадене, повръщане, главоболие, но не и този.

Да не би да е бил пиян? В подобни състояния задръжките отпадат и човек е пределно откровен. А може да е ял от оная лютеница в компанията на лидера си Лукарски – така поне отговорността ще падне върху Българската агенция за безопасност на храните.

Да не е бил под ефектите на други упойващи вещества, при които мислите ти бягат, трудно се концентрираш, замаян си, понякога изпитваш и безпокойство… MJ.

Миланов се извинява с упойката, а преди време един (бивш вече) депутат на ГЕРБ се извини с 8-те си диоптъра късогледство. „Благодарение“ на тях в един законопроект беше прибавена дума, която липсва в законопроекта, който самият депутат чете.

„Късогледият“ беше Пламен Цеков, който беше свален от поста в здравната комисия на 41-ия парламент, задето не само че не изчете приет от комисията текст, а друг, в който добави и думата „наименование“. Така една компания-производител на продукти, наименовани „Мери Джейн“, за малко да получи право да ги рекламира без проблем.

„Когато чета, аз съм с осем диоптъра очила, вдигам поглед към залата и се връщам. Има един момент на адаптация на окото.“

И след като окото се адаптира, мозъкът пуска импулси и устата изрича неписаното. После Цеков беше и шеф на НЗОК. Сигурно заради късогледството са го трудоустроили на този висок пост.

Що се отнася до Миланов, то за разговора в студиото на bTV тази сутрин щеше да е добре да бъде извикан и анестезиолог, който да обяви влиянията на упойката върху поведението на човека.

Упойката на практика си е минисерум на истината, защото изключва „цензурата на съзнанието“ и на показ излизат глъбините. Миланов е казал това, което е искал да каже. 


Ако не беше под упойка, може би щеше да предложи друг вариант за уреждане на „тая работа“.
 Борислав Миланов
 Ureport.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар