Зима

Зима
Пролет

15 май 2017 г.

"Хайл Хитлер" от правителството на Борисов

Г-жо външен министър, колегите Ви от Берлин, какво мислят, а от Тел Авив?

Семейство Екатерина и Ангел Захариеви със заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството

Премиерът Бойко Борисов назначи тази сутрин нов заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Това е Павел Тенев, който е завършил Университета по архитектура, строителство и геодезия. От 2003 г. работи като ръководител на проекти в различни фирми в сферата на строителството.

Тенев няма никакъв административен опит, но от фейсбука му разбираме, че е семеен приятел на вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева, но и на нейния съпруг – бизнесменът и архитект Ангел Захариев. Самата Захариева започна политическата си кариера като заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството в първото правителство на Бойко Борисов. Към днешна дата, излиза, че семейство Захариеви вече си има заместник-министър на регионалното развитие.

Фейсбукът на Тенев, обаче, разкри любопитни негови снимки. На една от тях, бъдещият заместник-регионален министър отправя недвусмислен поздрав: “Хайл Хитлер!”

АФЕРА пита: Г-жо външен министър, колегите Ви от Берлин, какво мислят, а от Тел Авив? Хубаво сте пробутала поредната “калинка” във властта, но мислите ли, че МРРБ ще има добро взаимодействие с Държавата Израел в този мандат?
 Павел Тенев


Валери Каракачанов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар