Зима

Зима
Пролет

25 юли 2017 г.

Костадин Костадинов: Бият българите, убиват ни по улиците

"Цялото общество трябва да осъзнае, че демографската катастрофа е общ проблем, иначе просто ще си умрем без война."
 
Партия "Възраждане" излиза на протест пред парламента в четвъртък след зачестилите сблъсъци между българи и цигани.

"Бият българите, убиват ни по улиците. Когато българите тръгнат да се защитават, бият тях. Това все още е България. Имаме Конституция, в която ясно е записано, че това е държава на българската нация. Циганският проблем е проблем в НС, а не в циганските махали", настоя председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов в "България сутрин".

Гостът на Bulgaria ON AIR посочи, че очаква кабинетът "Борисов 3" да не изкара целия си мандат и не се съгласи с твърдението, че партията му подклажда етническо напрежение. Лидерът на "Възраждане" подчерта, че нещата не се случват с отиване на място, говорене и публични медитации, а с прилагане на закона.

"Имаш незаконна къща - събаря се. Имаш дете, което ходи голо и босо - детето ти се отнема, а ти се осъждаш. Крадеш - влизаш в затвора!", отсече той.

Междувременно партия "Възраждане", която е единствената политическа сила извън НС, получаваща държавна субсидия, дари първия транш от над 133 хил. лв. на Центъра за асистирана репродукция към Министерството на здравеопазването.

"Причината е много проста - България умира и се намира в демографска катастрофа. Тенденцията е следващите 10-15 години да намалеем с 1-1,5 млн. души. Цялото общество трябва да осъзнае, че това е общ проблем, иначе просто ще си умрем без война", обясни Костадин Костадинов.



Няма коментари:

Публикуване на коментар