Зима

Зима
Пролет

23 август 2017 г.

Такса "нищо – 1 час" в кафенето - шегичка

"Направихме всичко на шега, а то стана огромна беля."
 
Такса "нищо – 1 час" в кафенето е шега между приятели. В това са категорични и собственикът на заведението в Харманли, и клиентът, дал публичност на странната "санкция".

За нея стана ясно вчера, след като касовата бележка с такса "нищо – 1 час" обиколи социалните мрежи, а куп институции се сезираха за проверка.

"Това беше шега към една компания, седнала в заведението и които са ми приятели", каза собственикът Живко Василев пред Нова тв.

Той е категоричен, че нито е взимал някога такава такса, нито има намерение да я взима.

Георги Христов, момчето, което пусна шегаджийската касова бележка във Facebook, разказа как се е стигнало до недоразумението.

"Ние стояхме на една маса, бъзикахме се, имаше две момчета, които нищо не консумираха. Бат Живко дойде и ни даде тая бележка и ни каза – щом нищо не консумирате, ето бележката. Но ние знаехме, че това е бъзик", обясни Георги.

Той снимал бележката и я качил в група във Facebook, но е категоричен, че не е подавал сигнал срещу заведението. Как се е стигнало до проверките на институциите, няма представа.

"В това заведение стоим постоянно, тук ни е като втори дом", обясни още момчето и допълни: "Ние направихме всичко на шега, а то стана огромна беля".




Няма коментари:

Публикуване на коментар