Лято

Лято

4 октомври 2017 г.

Бойко Борисов: Дъщеря ми стои без работа заради мен, седи вкъщи и плаче

„Стои момичето, плаче и казва: „Не мога“! Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт.”
 
Дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, за да не бъде злепоставено името му. 

Това призна лично премиерът в коментар на обвиненията на опозицията от последните дни за шуробаджанащина на различни нива във властта.

„Стои момичето, плаче и казва: „Не мога“! Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт”, сподели Борисов преди седмичното правителствено заседание, което по изключение се проведе в резиденция „Евксиноград“ във Варна, съобщава "Дарик".

Премиерът призна още, че лично е бил против сестра му, която е лекар с над 30 години стаж, да стане шеф на общинска болница:

„До ден-днешен кълне Москов, че е виновен, но всъщност истинският виновник съм аз. Аз ги помолих да не я слагат”, разкри Борисов.

Лидерът на ГЕРБ даде и примери за роднински връзки във властта, свързани с името на партията:

„Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството много преди него. И той я уволни, защото има конфликт на интереси. И тя седи вкъщи, киселее, нервира се, сърди се”, отбеляза Борисов.

Коментар той направи и във връзка с вчерашните обвинения за роднински обвързаности в "Булгартрансгаз", едно от които е свързано със съпругата на депутата от ГЕРБ Александър Ненков, която работи в държавното дружество.

„Жената на Ненков, доколкото знам, е бременна в седмия-осмия месец и дано да не ѝ се отрази. Тя е обикновена служителка там. Нека се прибере и да каже: „Или аз, или ти“. Така, както направи Горанов, аз и много други”, заяви министър-председателят.

„На много места млади хора, които влязоха в ГЕРБ, впоследствие се сприятелиха, създадоха семейства и деца. Нормално е с най-близките си и да работиш, и съответно да ги поканиш, ако се жениш, да сложиш подписа”.

Премиерът призна, че е станал кум на началника на пресцентъра на ГЕРБ Севделина Арнаудова, защото това било нейното условие да узакони дългогодишната си връзка, за което пък настоявал Борисов.

„За мен това е важно. Насилих ги да се оженят и си платих това с подписа. И други съм оженил много такива”, заяви Бойко Борисов.

Според него обаче отдавна думата кум няма значението в обществото, което е имала едно време. Сега това било един акт при младите хора, които търсели обикновено някой близък приятел „да отиде, да сложи един подпис и да узаконят брака”.

 

16 коментара:

 1. Какво да очакваме да каже един долен, нагъл лъжец и крдец.
  Мутра си бил и мутра си оставаш.
  Желанието на народа е конфискация на всичко заграбеното и в затвора!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. --- Мале тоя се жалва повече от многодетна циганка :))) И срам няма. Нагъл до безобразие! Женските му фенки,дето искаха да го завият биха се разчуствали?Смени репертоара бе боко. Не ти минават номерата !!!

   Изтриване
 2. Да открием банкова сметка и народът да изпраща СМС-и щото като излезе от властта с какви пари ще живее.

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен8:46

  Кой кум , кой сват , кой на булката брат - скоро ще разберем !!!

  ОтговорИзтриване
 4. Да им съберем капачки!

  ОтговорИзтриване
 5. Горската дъщеря горките роднини, чудет се като не работят какво да правят? Сутрин ако им стигне времето да четат милионите в чекмеджета та, да освободят детегледачките и слугините си от платите в които живеят и да се захванат да чистят и готвят. Съмнявам се, че знаят въобще какво е това и как се прави

  ОтговорИзтриване
 6. По въпроса за сестрата на ББ тя е единственият свестен човек в тази фамилия. Не я познавам, но това което съм гледала по телевизиите за нея изглежда обикновена скромна жена, лекар с много тежка професия и отговорност. Дано не се лъжа, но тя май от всичките от тоя род няма промяна и изменения в ДНК то си

  ОтговорИзтриване
 7. Като я храниш и имаш пари ще си седи.

  ОтговорИзтриване
 8. Горкият той,жив да го оплачеш. Направо сърцето ми се къса,нямам думи. и като се замислиш...всичко това, за да се чувстваме добре всички ние.....;((((

  ОтговорИзтриване
 9. Клоун!Няма ли да престане с тези смешки, разплака ме!

  ОтговорИзтриване
 10. Алллл, и защо плаче? Защото баща й краде с газъ си, а тя плаче...!? Хахахахаха. Ето това се нарича то, нагъл дебил!

  ОтговорИзтриване
 11. Аааа,да види сега,на всички тези безработни,които са освободени от работа през периода на пандемия,да ли им в хубаво без работа.
  Ама надали е истина това със „горката безработна щерка”

  ОтговорИзтриване
 12. Анонимен7:30

  Голям рев ������

  ОтговорИзтриване
 13. Анонимен13:41

  Требва да бьрка по чекмеджетата и по кашетата,....които са в изобилие...........!

  ОтговорИзтриване
 14. Колко жлъч и простотия.типично български манталитет.

  ОтговорИзтриване