Зима

Зима
Пролет

14 февруари 2018 г.

(С)Хвани го, ако можеш...

Книгата, в която Матю Хъси споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор
 
Навръх Свети Валентин Матю Хъси, любовният гуру, който стои зад успешните връзки на звезди като Ева Лонгория и Кристина Агилера, най-сетне споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор.

Той отговаря на въпросите, които хиляди жени си задават: Къде и как да открия истинската любов? Защо мъжът, когото харесвам, не ме забелязва и как да се случи това? Може ли да се съхрани интригата в една дълга връзка?

"(С) Хвани го, ако можеш" - се нарича книгата, в която известният ментор споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които си задават хиляди.

Матю Хъси посвещава години на изучаването на човешките нагласи и отношенията между половете, провежда стотици семинари и заснема поредица от видеа с практични съвети.

Британската преса дори започва да го нарича "истинския Хич" по аналогия с едноименната романтична комедия, в която Уил Смит играе "доктор по срещите".

Според автора намирането на мъж не е самоцелно занимание. "Смисълът е да водиш пълноценен живот и в резултат на това да си създаваш възможности, които те свързват с много хора."

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар