Зима

Зима
Пролет

23 март 2018 г.

Стефан Данаилов тръгва на турне с "Романът на моя живот"

Автобиографията продължава да бъде в класациите за продажби и през март
 
Нашумялата книга през последните четири месеца "Романът на моя живот", създадена в съавторство между популярния актьор Стефан Данаилов и журналиста Георги Тошев, ще бъде представена из страната и в няколко европейски града.

Поради огромния интерес на публиката Стефан Данаилов и Георги Тошев започват турне на книгата и филма "Монолог" в няколко града през март и април. Първи ще се срещнат с авторите на книгата почитателите в Бургас, Чирпан, Сливен, Казанлък, а през април в - Карлово, Димитровград, Асеновград и Стара Загора в операта, където ще бъде представен и спектакълът по повод юбилея на проф. Данаилов със специалното участие на Силвия Лулчева, Ненчо Илчев и Деян и Дарин Ангелови.

От Флоренция на 19 май започва и европейското турне на книгата и филма, посветени на живота на Стефан Данаилов. След това българската публика от още пет европейски града ще се срещне с обичания актьор. На 9 декември м.г. Данаилов отбеляза своята 75-годишнина с грандиозен спектакъл в Народния театър "Иван Вазов", а издателство "Книгомания" представи луксозното издание на автобиографичната му книга "Романът на моя живот". Тя продължава да бъде в класациите за продажби и през март.

Датите на турнето са: 29 март от 17.30 ч. в Чирпан, в голяма зала на общината; Сливен - 30 март от 17 ч. в зала "Май"; Бургас - 31 март от 11 ч. в Гранд хотел и СПА "Приморец". Представянето в конферентната зала ще води Георги Тошев, като ще гостува и самият проф. Стефан Данаилов. На 31 март от 15 ч. започва срещата в Казанлък, в Литературно-художествения музей "Чудомир".

Представянето е включено в програмата на ежегодните Чудомирови празници в града. На 16 април турнето продължава в операта в Стара Загора. Следва среща в Карлово - на 17 април от 18 ч. в камерната зала на Народното читалище "Васил Левски-1861"; в Димитровград - на 18 април от 18 ч. в Градската библиотека "Пеньо Пенев"; в Асеновград - на 19 април от 17.30 ч. в Градската библиотека "Паисий Хилендарски"; в Благоевград - на 16 май в рамките на театралния фестивал "Тара-ра-бумия".

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар