Зима

Зима
Пролет

21 април 2018 г.

Съботен бис: Искате плеймейтка? Учете история (галерия)

Най-любопитното от родния шоубизнес през седмицата

Тази седмица стана ясно, че плеймейтката Моника Валериева се сгодила, самата тя се похвали с пръстен на ръката. 


По думите й щяла да пристава на катарски принц, който все още никой не е виждал. Но пък сватбата ще бъде в Дубай. Според в. "Галерия" обаче нямало никакъв принц, а Моника искала да разведе малко над 30-годишен застраховател от Бургас, известен с прякора Доката. Първото му име е Андон, а двамата имали кратка афера преди повече от половин година.

Но не сватбените напъни на Моника привлякоха интереса ни, а нейна мисъл от преди година:

"Да, такава съм аз! Наречете ме материалистка, защото знам какво искам! Защо ме обвинявате? Аз искам мъж, с когото да мога да говоря за история, например, мотивиран мъж, мъж, който да знае, че може повече, защото и аз мога повече. Искам мъж, който ще може да мотивира децата ни, ще им покаже какво е добър вкус и ще ги научи да изграждат характерите си".

Звучи като от семинар на пръкналите се менте психолози, които ни заливат с мантри как трябва да живеем всекидневно.

Моника се сгоди, но пък не спира с голите снимки. И иска с мъжа до нея да си говорят за история

Нейната колежка Джулиани Гани пък беше препитана в студиото на Bulgaria ON AIR с въпроси от обща култура, като успеваемостта й бе 50%. Ние ще се спрем на един от въпросите, защото там се крие разковничето. "Коя партия уби "синята идея" в България - СДС, НДСВ, ГЕРБ или всички?".

"Въпросът е, че не знам коя е "синята идея", оттук идва проблемът", започна разсъжденията си Гани. Водещият попита родената през 1991 г. моделка дали знае за промените, коя партия е свалена от власт през 1989 г., но Гани го парира - "Чак толкова не съм запозната, мен ми е по-силна част ми е историята, музиката, но явно трябва да наблегна на политика и футбол". Историята й силна, пък не знае грам за исторически процеси у нас и то преди по-малко от 30 години.

Но пък виждате ли общото при двете плеймейтки? Ами, да - любовта към историята. Ако искате да вкарате в ложето силиконки от техния калибър, непременно прелистете преди това учебника по История. Ако е над 8 клас - увеличавате своите шансове.

А иначе Гани прибави 347-та си лента от безсмислен конкурс и снощи бе избрана за "Мис Силикон на десетилетието". Само за статистиката - любимка на финалистките след гласуване стана Гергана Райчевска , която спечели приза "Мис Силикон Forever", а в челната петица се наредиха още Катрин Вачева, Габриела Попова и Йоана Христова.

Джулиана Гани взе невероятния приз "Мис Силикон на десетилетието". Короните й се дължат освен на силикон и на любовта й към историята

Преминаваме към може би най-известната плеймейтка - Николета Лозанова. Досега тя не е анонсирала интерес към историята, но пък единствената книга, с която позира бе "Кама Сутра". Затова и нейните снимки в социалните мрежи не са от исторически местности, а се отличават с липсата на задръжки.
Едно си Николета знае...

Тази седмица определено звездите можем да ги свържем с най-хубавото нещо - децата.

Криско загатна, че няма никакво намерение да сключва брак, но за сметка на това държи да има потомство. "Обичам децата, те ни учат и ъпгрейдват. Всички трябва да създадем поколение", разкрива рапърът.

Доста по-напред с материала е волейболистът Теодор Салпаров, който отново ще става баща, този път с наследник ще го дари актрисата Ралица Паскалева. Тя позира с наедряло коремче, пременена в спортна екипировка на националния отбор по волейбол. Очаква се Ралица да роди през лятото, а известната двойка засега пази в тайна пола на бебето.



Родители ще стават и семейство Петканови. "Лудия репортер" Даниел Петканов разкри, че Алекс, с която се ожениха в Big Brother, е бременна в четвъртия месец.
Алекс Богданска била в четвърти месец. Снимка: Вип Брадър

И докато изброените по-горе са в очакване на деца, плеймейтката Ели Кучкова е родила момиче. Кучкова се скри от светлините на прожекторите, а благата вест издаде манекенката Наталия Гуркова, която се похвали със снимка от пагачата на малката Изабела.

Постоянно спрягани като бъдещи родители е и друга звездна двойка - фолкпевицата Андреа и Кубрат Пулев. Досега обаче новините за бебе винаги са се оказвали фалшиви. Двамата са заедно от 11 години, а именно липсата на наследник може да доведе до край на връзката им, прогнозират светски клюкари.

Известният с известността си Джино Бианкалана пък се похвали с ново гадже. Какво да се прави, в родния шоубизнес повечето звезди могат само със завоевания да се хвалят. Та момата до риалити участника била Елизабет, която играела ролята на Михаела от сериала "София ден и нощ". Ако не следите тази емблематична поредица, която сякаш има за цел да запази многообразието на диалектите в българския език - можете да видите блондинката в галерията ни.

Благо Джизъса пък вече възвърна славата си на плейбой и след като се раздели със съпругата си Есмер не прощава на столичните бръмчалки. Все по-упорити стават слуховете, че Ходещият иконостас е вкарал под чаршафите вървежната поп певица Гери-Никол. И двамата хич не се стараят да опровергаят клюката. Самият Благо не пропуска да наблюдава отблизо изявите й в "Като две капки вода", след което купонът се пренася из чалготеките в Студентски град.

Джизъса оплел в татуировките си Гери-Никол

След развода с Гущеров фолкпевицата Мария все повече заглъхва в медийното пространство, но пък е истинска фурия в клубовете и социалните мрежи. Отдавна прехвърлила 30-те, тя се държи като току-що спечелила еротичен конкурс бедна студентка. При последната й акция в социалната мрежа тя остана по бельо, което разкри дори има ли интимна прическа. Иначе бельото видимо е скъпо, а както е ставало въпрос на няколко пъти в "Бисовете" ни - най-лошото, което може да се случи на българска звезда е някой да я помисли за бедна.
 Мария се снима по бельо

 

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар