Зима

Зима
Пролет

10 декември 2018 г.

Рок и симфония с Accept

На 18 май 2019 в Античния театър на град Пловдив едно много специално музикално събитие ще бъде “запечатано” за историята.

Немските метъл пионери Accept ще излязат за пореден път пред българска публика – първият беше в далечната 1993 и след него статутът им на една от най-обичаните и очаквани метъл групи у нас е непоклатим. 


Предстоящият през пролетта концерт обещава неповторимо изживяване и събитие на друго ниво, защото представлява колаборация на звездите на метъла и… Симфоничния оркестър на град Пловдив. Те ще излязат заедно на сцената на тази специална за Пловдивската опера дата, която е рожденият ден на техния патрон, великия Борис Христов.

Бандата и симфоничните музиканти ще представят хитови метъл парчета от творчеството на Accept в симфоничен аранжимент, както и подбрани класически симфонии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент. Сред класиките, които ще чуем, са Лебедово езеро и 40-та симфония на Моцарт, както и неостаряващите рок химни “Metal Heart”, “Princess Of The Down”, “Balls To The Wall”, “Fast As A Shark” и много други.

Билетите на цени от 60 до 99 лв вече са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим. 


Закупувайки си билет за това събитие вие давате разрешението си да бъдете заснети, ставайки част от този концерт и DVD!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар