Зима

Зима
Пролет

19 януари 2019 г.

Прокурорът педераст, педераст!

И сега какво правим с малоумните ти правила срещу медиите, които се чудиш как да цензурираш, че критикували прокурорите, Цацаров?!
 
Докато главният прокурор Сотир Цацаров плюнчи калема и сътворява правила за санкции срещу медии и журналисти, критикуващи изумените му прокурори, жълт сайт спретна сочно „активно мероприятие“ между двама бивши главни прокурори.

Никола Филчев рече, че Борис Велчев е педераст и ще му извади тъпкача от Доспат, дето така го напъвал, че виждал Велчев звезди посред бял ден, а Борис Велчев написа пък писмо, че Филчев бил извършвал мерзости и го терзаели психопатийни драми, покрай тия мерзости.

АФЕРА сто пъти е питала бившия главен прокурор Борис Велчев – защо се сгъна като мишка, сви се под бюрото и изхленчи, когато при него ДАНС занесоха записи с ПРЕСТЪПНИ БЕЗОБРАЗИЯ на висши полицаи и „мега“ прокурори по т.нар. варненско „мега“ дело, а Велчев ги молеше уж втрещен и потресен: „Моля ви се, само не ми разваляйте „мега“ дознанието!“.

Престъпленията на тези висши ченгета и прокурори бяха заметени именно от Борис Велчев и заради малодушието му сега един от тия, дето трябваше да бъде арестуван, тогава шеф на МВР – Варна, стана… съдия!!!, а една прокурорка пък се гласи да оглавява апелативна прокуратура.

АФЕРА яде дърво след дърво заради разследването си по това „мега“ дело, и на финала каквото рече АФЕРА излезе истина – делото бе върнато  отначало заради купища безумия, сътворени по него, с решение на ВКС.

Борис Велчев днес пише, че се бил извинил и на Николай Цонев, дето го проснаха по очи като „абсолютен престъпник“.

И аз като Филчев ще го река: Ай, сиктир, бе! Нас ще ни съдят поръчково, ще ни мачкат като гниди, а той просто се бил извинил! И кво като се извинил? Не той, ние платихме масрафа в Страсбург по делото на Николай Цонев.

Имаме и малък въпрос: като е знаел за „мерзостите“, вършени от Филчев, в качеството му на главен прокурор, защо нищо не е направил Борис Велчев, защо не го е подвел под отговорност? Защото след байряма всеки може да си говори това, което му изнася.

Предвкусваме с кеф какво ли ще излезе за Цацаров, като най-сетне освободи поста, който поръси с такива „цветя и рози“, че мирише вече на лайна?!

Иначе за „доспатските“ зависимости на някои главни прокурори никаква новина не е, защото в магистратските среди тия неща се знаят отдавна.

Като казахме Цацаров, сега какво правим с малоумните ти правила срещу медиите, които се чудиш как да цензурираш, че критикували прокурорите?!

Ами те самички се топят един друг – единият бил педераст, пък другия луд…

Ако АФЕРА извади на показ колко луди, пияндета и корумпирани мерзавци има само във Варна, Цацаров трябва да ни закрие с указ. На изоглавения си спец. Гешев.




Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар