Зима

Зима
Пролет

26 февруари 2019 г.

Домусчиев, гледаш ли „банда – банда“ Нова телевизия?

Изхвърли две трети от така наречения „екипаж“, дето не знае там къде се намира и направи малко по-приемлива тъпотията
 
Драги ни, Домусчиев, а ти гледаш ли „банда – банда“ Нова телевизия?

То, априори, си е ясно, че няма как да очакваме Нова телевизия да я превърнеш изобщо в нещо подобно на истинска телевизия, в която най накрая българинът преди да се пенсионира, да може да види и някой „неправилен“ извън „правилния“ списък за гости, репортажи и „разследвания“, затова поне тъпнята, лееща се по тази телевизия, я оправи да е малко по-малка тъпня.

Защото ако за държавата най-важно е защо Милко Калайджиев си обръснал мустака, и за държавата е много ценно някаква ментално неуравновесена „банда – банда“ да ни обяснява живота, мамата си трака, Домусчиев…

Ако имаше хабер, Домусчиев, що за купища типчета и типеси взимат заплати, мотаещи се в Нова телевизия, за да „сътворяват“ „новини“ и „репортажи“, чопвайки тъпоумни клипчета от Фейсбук, и нищейки фундаментални теми, като как продавачка съзряла крадец в бакалията си, отсега си пиши тотал щета откъм фалиране.

Ясно ни е, че не можеш да мръднеш и никога няма скършиш хатъра на Оня от Банкя, дето няма нищо общо с Нова телевизия, ама все пак си бизнесмен и на твоя гръб се товари печалба и загуба.

Затова, Домусчиев, отпиши си един ден. Излегни се на дивана и се посвети да изгледаш един ден поне на Нова телевизия.

Ако успееш да оцелееш, без да псуваш и да повръщаш от простотия, карай я все така.

Ако имаш малко мозък в главата си, изхвърли две трети от така наречения „екипаж“, дето не знае там къде се намира и направи малко по-приемлива тъпотията. Другото – истинската телевизия и журналистика – няма кой да ти позволи да я наложиш. Нищо, че си частник. И нищо, че телевизията е твоя. Уж.

Преди време беше казал, че с олигофрени „журналисти“ не разговаряш.

А да те видим сега с Нова „банда-банда“!




Веселина Томова, карикатура: Чавдар Николов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар