Пролет

Пролет

12 март 2019 г.

Кой-кого ще удуши в прегръдката ГЕРБ-ДПС

ГЕРБ и ДПС са известни като партиите, прегръдката с които води до удушаването на партньора.
 
Проблемът е, че досега двете не се бяха прегръщали взаимно, а както вече публично стана ясно, го правят в момента и така изниква въпросът – кой-кого?!
 

По-слабите дуетни половинки на двете партии в управленията им като НДСВ и Реформаторския блок, не броим изобщо малчугани като Яне, Ковачки и тем подобни, отидоха в политическото небитие. Със 127-годишната си закалка БСП аха да предаде Богу дух при Миков, ала оцеля...
 

На пръв поглед, цялата драма и големия срам около опрощаването на данъците за Мюфтийството, което дължи 8 млн.лв. на всеки от нас като данъкоплатци, при 30 млн.лв. годишни приходи само от наеми на имоти, без да броим щедрата и нагла помощ от турската държава, от фондации от Саудитска Арабия и други страни с опасно радикален ислям, засега прави прегръдката по-силна от страна на ДПС.
 

Особено при отвратителното съвпадение на цялата история на това абсолютно незаконно опрощаване с 35-годишнината от атентата срещу вагон Майки с деца на гара Буново, съзнателно осъществен покрай Деня на жената и майката от хора, които бяха афиширани ислямисти. 

Нещо, което – без доза национализъм, от чисто човешка гледна точка, е отвъд всякаква нормалност и разбирания, включително на собствената им мюсюлманска религия и нейните здрави представи за добро и зло.
 

Ще прощавате, но така не бива! 


19min.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар