Зима

Зима
Пролет

15 май 2019 г.

Ангел Джамбазки: Платените гласове в махалите и катуните ще определят бъдещето на отечеството

"Европа се променя и ние трябва да бъдем част от тази промяна."
 
Това каза кандидатът за евродепутат и водач на листата на ВМРО Ангел Джамбазки по БНТ.

"Когато не гласуват смислените българските граждани, които плащат своите данъци и сметки и работят, ще гласуват платените гласове в махалите и катуните и те ще определят бъдещето на отечеството. Това работи пряко за ДПС, да речем. Винаги, когато има отрицателна, негативна кампания, тя се отразява. Тя демотивира всички. Остава впечатление в българските граждани, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува, което всъщност е смисъла на тази димна завеса“, посочи той.

„Европа се променя и ние трябва да бъдем част от тази промяна. Промяна към Европа на отечествата и по-добро позициониране на България в рамките на ЕС. Това трябва да се постигне“, изтъкна Джамбазки.

Той коментира и темата за изучаването на турски език в страната, повдигната от турския посланик Улусой у нас. 


„Поведението на турския посланик, абсолютно неприемливо и арогантно, в деня на светите братя Кирил и Методий, които ние припознаваме като основоположници на нашата азбука, култура и цивилизация, той да се „изпъне“ в български град и да призове за задължително изучаване на турски език. Това е нагла провокация“, добави Джамбазки. 

Според него все повече се появяват хора, които все по-често омаловажават и отричат турското робство в България.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар