Зима

Зима
Пролет

16 юни 2019 г.

Според жените – четири условия за перфектна връзка

Обикновено жените са по-взискателни към половинките си...
 
Ако попитате какво разбират под перфектна връзка, мъжете и жените няма да ви дадат еднозначен отговор. 

Едните винаги имат повече изисквания в сравнение с другите и това е съвсем нормално.

Обикновено жените са по-взискателни към половинките си. Повечето търсят човек, на когото могат да разчитат във всяко едно отношение. Ето защо искат стабилна връзка и партньор, на когото имат доверие.

Ето кои четири условия са важни за жените, за да може една връзка да бъде перфектна:

1. Стабилни доходи

Разбира се, за много жени се говори, че на първо място търсят парите, а не чувствата, които изпитват. Има разлика между така наречените „златотърсачки“ и дами, които желаят да бъдат с човек, който има стабилни доходи. Ако го има това условие, те имат по-голяма сигурност, че ако създадат семейство, мъжът ще може да покрие неговите нужди. В други случаи жените имат доста по-успешна кариера, но това ги задължава да не излизат с когото и да е. Затова си търсят човек, който е на тяхното ниво.

2. Мъже шегаджии

Много жени си падат по мъже, които не са толкова привлекателни, но пък имат страхотно чувство за хумор. Те могат да ги разсмеят дори когато им е тъжно и плачат. Колкото по-забавни и комуникативни са мъжете, толкова по-добре ще се разбират с жената и нейните най-близки приятели.

3. Без лъжи

Жените държат връзката да се основава на взаимно доверие. Те не понасят лъжата. Ако намерят човек, с когото споделят своите съкровени мечти и тайни, но останат излъгани, могат да прекратят взаимоотношенията си с него незабавно.

4. Задоволително представяне в леглото

Погрешно е схващането, че някои жени си падат по мачовци и търсят едва ли не „секс машини“. За тях представянето в леглото не е водещ фактор за перфектната връзка. Въпреки това, те са на мнение, че интимните ласки също оказват голямо влияние върху отношенията между двама души.

Жените искат да бъдат обичани и глезени, а що се отнася до секса, те могат да се задоволят и с по-малко. Те предпочитат да изпълняват фантазиите на мъжете, с което да повишават либидото им.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар