Зима

Зима
Пролет

4 септември 2019 г.

Цецку пак изпълзя и изкърти мивките

Цецкоу как си представя, че някой учил сериозно история, да се присъедини към това дипломатическо безумие???
 
Тъкмо вчера с покруса си мислех какъв източник на забавление и публикации загубих с разкарването на Цецкоу от ГЕРБ, и той отново проблесна. 

На страницата си във фейсбук /на която почитателите му дори се увеличават, което е много показателно и странно/, той призова сите народни представители и Президентът да се присъединяли към позицията на Катето Външна за репресиите на СССР, както и за нотата към Руското посолство, което отбеляза победата над нацизма.

Явно и при Цецкоу, както и при Баце има теми, на които просто не могат да устоят да си развеят мнението, дори то да прилича на ползвано долно бельо. Цецкоу как си представя, че някой учил сериозно история и още повече, някой, който е запознат с дипломацията и осъзнава отговорността на политическия пост, който заема, да се присъедини към това дипломатическо безумие???

Това, че никой от ГЕРБ не е подготвен за нищо, вече е ясно по света и у нас. Но защо пък трябва да го напомняме на света всеки ден, не ми е ясно. Вече очаквам Катето Външна отново да се барне в рокля на китки и коса на вафли и лично да отиде в Руското посолство да им връчи нотата и да им обясни, че те са се били във Великата Отечествена война, за да ни репресират нас, а не да се бият срещу нацизма.

Цецкоу, спри се, бе, Цецкоу! Не че лично не се забавлявам, но горките герберчета нямат капацитета да осъзнаят какви дивотии качваш и ти се връзват на акъла!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар