Зима

Зима
Пролет

23 февруари 2020 г.

Фатален чар

Как може този прост банкянски цървул да го гледат с такова обожание, все едно е Ален Делон?
 
Е, ми гледам Борисов с мисирките, Борисов с тетките, Борисов с миските, Борисов с депутатките... не мога да разбера! Не мога и туйто! 

Смятам се за нормална жена без някакви изисквания към мъжете за перфектност. Но тези не мога да ги разбера!

Как може този прост банкянски цървул да го гледат с такова обожание, все едно е Ален Делон? Ами не е, дори в най-добрите си времена приличаше на див селски бек, кумир на селските моми!

То вярно властта е мощен афродизиак, ама чак пък толкоз... Гледайки как го прегръщат и целуват недоуважени лелки от селца и градчета и точат лиги по чувалестата му снага и деликатен мъжки чар, си мисля, че явно някои жени са мутирали, може би от отровите от боклука. Нещо дълбоко сбъркано още на генно ниво има, за да хареса една жена подобно чудо. Освен отвращение и съжаление, други чувства трудно може да събуди.

А разбираме и за момето от Барселона. То, вярно, парите не миришат, ама гадно, бе, моме! Че и дете от него!

А той залага точно на този "фатален" чар, който, дори да го е имал на млади години сред по-непретенциозните стари моми, отдавна е отлетял, заедно със омааните суджуци.

Защото в началото за него гласуваха жените. Не защото става за политик и държавник, а защото сънуваха мокри сънища с него! 


И една от причините да казвам, че на някои от нашия пол трябва да се забрани да правото на глас!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар