Зима

Зима
Пролет

4 март 2020 г.

Някои мигрантски съображения...

Мигрантите знаят, че може да се наложи у нас да живеят по половин-една година, докато се придвижат на Запад. А то тука живот ли е...
 
Президентът Макрон каза, че Франция ще съдейства на България (и Гърция) да опазят границите от приток на мигранти. Демек - не иска да отворим врати, както искаше Меркел.

Урсула Как й беше името и тя обеща помощ с такава цел.

Вече не са добре дошли?

В крайна сметка ще дадат 700 млн. евро на Гърция, на нас - потупване по рамото. Той Борисов на това се радва, да се прегърне с важните.

Но то няма и наплив по нашите граници.

Защо мигрантите заобикалят България? Дори в най-голямата вълна, оттук не минаха много мигранти по път за Западна Европа. Това е крайната цел.

България е само спирка, но и като спирка не е предпочитана.

Защото мигрантите знаят, че може да се наложи у нас да живеят по половин-една година, докато се придвижат на Запад. А то тука живот ли е... Доходи няма, а и те искат да се закачат бързо на по-богатите социални фондове.

Има и още един фактор - Динко. Английския печат го направи прочут. Някакъв Рамбо, който със свой отряд пази границите като доброволец.

В коментарите под статиите за Динко в английския печат имаше призиви да събират помощи за него, да му помагат.

Изкараха го страшен за мигрантите, разчу се, че тук не е окей да минаваш границата.
И имаше един смъртен случай, граничен полицай уби мигрант, вярно, при изстрел от рикошет, но се е разчуло, че тук стрелят и гонят "Гоу бек то Търки".

И за зло или за добро към нас няма наплив.
Само да се чудиш как Динко и Макрон сега са на едно мнение.



Иван Бакалов

Няма коментари:

Публикуване на коментар