Зима

Зима
Пролет

4 юли 2020 г.

Правещият се на луд Каскет. Курвите /му/ медии. Седнали заедно върху пачките, за да елиминират президента

Хунтата доведе до пълна деградация тоя „народ“ икономически,
зомбира тоя „народ“, затваряйки го и с психо терора на курвите МУ медии, бълващи идиотии за „пиковия“ коронавирус...


А бе, някой спомня ли се, че съвсем, ама съвсем наскоро блесна зловещото лице на Водача на Хунтата, показано от сайта АФЕРА – първо – със скандален запис, в който той ебе с двеста европейските лидери, а председателят на парламента е проста кърджалийска путка.

Второ – със скандални снимки от правителствената спалня на Вожда на Хунтата – премиер, с чекмедже пълно с над 1 милион евро, кюлчета със злато и пистолет.

Трето – скандални записи с разговори между Водача на Хунтата – премиер с олигарха Валентин Златев и с нареждане какво иска да види Вожда във вечерните новини и как да бъде осмян и оплют президента Румен Радев.

Запушени – курвите МУ – медии мълчат като прости путки.

Уж „опозицията“ МУ – мълчи като проста путка.

Виж, прокуратурата – в лицето на Каскета, продължава да се прави на луда и проверява не друго, а кой е пуснал записите и снимките.

В същото време арестува хора на Васил Божков, че снимали на улицата некъв прокурор. Когото, апропо, помним от други спихнали се като балон „знакови“ дела.

Значи за подобна тъпня може да се прави акция, като че арестуват терористи, а за наличие на 1 милион евро в чекмеджето на министър – председателя / с личащи номера на банкноти!/ – правещият се на луд Каскет му позволява да търчи из България и да плещи отвратителни лъжи, как той правел пътища и правел заводи, как той правел суперкомпютри и да дълбае под дъното на дъното икономиката на тая държава – кочина.

Главният прокурор, сиреч Каскета, се е превърнал в евтин, некадърен, слугински пиар на Хунтата на лицето премиер Бойко Методиев Борисов и за да отклони вниманието от пачките с евро и кюлчетата със злато, произвежда всеки ден кретения след кретения, наречени „акции“. Че и „терорист“, „вербуван“ от баща си, „хвана. Ашколсун!

Същият тоя Каскет пуска, като евтина селска клюкарка, от името на прокуратурата всякакви чатове, за да удавят записите и снимките с Бойко Методиев Борисов.

Чатовете трябва да елиминират президента Румен Радев, защото Радев трябва да бъде приключен, смазан, ако трябва и да умре, например от коронавирус, само и само да не се стигне до служебно правителство, съставено от него, и само и само да не вземе, че да пръкне нов проект, който ще посере Хунтата, както и патериците и – всичките до този момент, наричащи себе си „опозиционни“, накупени на дувара ВСИЧКИТЕ от Водача на Хунтата Бойко Методиев Борисов.

На целия тоя фон – имаме един „зомбиран“ престъпно народ от Хунтата, чиито консилиери на Бойко Методиев Борисов продължават да облъчват ПРЕСТЪПНО и да плашат ПРЕСТЪПНО тоя народ с фабрикувани „пикове“ на коронавирус.

От една страна Хунтата доведе до пълна деградация тоя „народ“ икономически, от друга  – същата тая Хунта зомбира тоя „народ“, затваряйки го и с психо терора на курвите МУ медии, бълващи идиотии за „пиковия“ коронавирус. А от трета страна – Каскета, главен прокурор, правещ се на луд, усърдно работи пропагандно за да удави ВСИЧКО що може да насочи посоката към Главатаря на Хунтата Бойко Методиев Борисов.

Скаран с правото, единствено стоящ в чакалнята  – кога КОЙ ще му натисне копчето да действа или да бездейства, Главният Каскет на прокуратурата опасно зловредно руши и мъничкото останало след цунамито на ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ на Хунтата на Борисов.

Знаете, нали? И това ще мине.

Докато мине обаче, и когато мине – колко от вас ще имат достойнството да се погледнат в огледалото и да не си разбият физиомутрите, че са останали безучастни като мекотели без чест?!

Колко от вас няма да си разбият физиомутрите, питам!? Защото са останали с чест  и са ЗАСТАНАЛИ И СА СЕ БИЛИ СРЕЩУ ХУНТАТА!

ZERO.

Айде сега, вървете на майната си по плажовете. Заслужавате си нещастната съдба.

На гънещи се червеи.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар